RİZE'DA VATANDAŞIN HABERİ BİLE YOK AMA BUGÜN DÜNYA ÇAY GÜNÜ

Rize 21.05.2020 - 13:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2048+ kez okundu.
 

RİZE'DA VATANDAŞIN HABERİ BİLE YOK AMA BUGÜN DÜNYA ÇAY GÜNÜ

Dünya Çay Günü Kutlu Olsun Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ın Dünya Çay Günü Kutlama Mesajı: Herkesin bildiği gibi çay, dünyada sudan sonra en çok tüketilen içecektir. Ayrıca dünyada kişi başına en çok çay tüketen ülkesi Türkiye’dir. Ülkemizde çay bir kültürdür, bir yaşam biçimidir. Aynı zamanda birçok ailenin yegane geçim kaynağıdır. Bütün dünyada pandemiden dolayı üretimin ve tüketimin durduğu zor günlerden geçiyoruz. Normalleşmeye çalıştığımız bu günlerde çay üretiminde “Çayımızı Güvenle Üretip Sağlıkla İçelim” sloganıyla bir kampanya başlattık. Tüm üreticilerden ricam çay hasadını önlemleri dikkate alarak yapmalarıdır. Sağlık açısından sayısız faydası olan çayı bizler güvenle üretelim, sizlerde tüketin ki salgın hastalıklardan korunun. Ülkemiz kendi kendine yetebilen bir ülke olarak pandemiyi başarılı bir şekilde yönetmiştir. Bizler önlemlere dikkat ederek devletimize destek olmayız. Yeni çay sezonunun bol bereketli, güvenli ve sağlıklı geçmesini temenni ediyor. Ekmeğini çaydan kazanan üreticilerimizin, çay sanayici ve tüm çay sevenlerin Dünya Çay Günü Kutlu Olsun. Bir yudum çayda, sağlık, sevgi, sevinç doğsun!   Not: Birleşmiş Milletler Genel Kurulu,  21 Mayıs'ı Uluslararası Çay Günü olarak ilan etmiştir.

Dünya Çay Günü Kutlu Olsun


Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ın Dünya Çay Günü Kutlama Mesajı:


Herkesin bildiği gibi çay, dünyada sudan sonra en çok tüketilen içecektir. Ayrıca dünyada kişi başına en çok çay tüketen ülkesi Türkiye’dir. Ülkemizde çay bir kültürdür, bir yaşam biçimidir. Aynı zamanda birçok ailenin yegane geçim kaynağıdır.


Bütün dünyada pandemiden dolayı üretimin ve tüketimin durduğu zor günlerden geçiyoruz. Normalleşmeye çalıştığımız bu günlerde çay üretiminde “Çayımızı Güvenle Üretip Sağlıkla İçelim” sloganıyla bir kampanya başlattık. Tüm üreticilerden ricam çay hasadını önlemleri dikkate alarak yapmalarıdır. Sağlık açısından sayısız faydası olan çayı bizler güvenle üretelim, sizlerde tüketin ki salgın hastalıklardan korunun. Ülkemiz kendi kendine yetebilen bir ülke olarak pandemiyi başarılı bir şekilde yönetmiştir. Bizler önlemlere dikkat ederek devletimize destek olmayız.


Yeni çay sezonunun bol bereketli, güvenli ve sağlıklı geçmesini temenni ediyor. Ekmeğini çaydan kazanan üreticilerimizin, çay sanayici ve tüm çay sevenlerin Dünya Çay Günü Kutlu Olsun. Bir yudum çayda, sağlık, sevgi, sevinç doğsun!

 

Not: Birleşmiş Milletler Genel Kurulu,  21 Mayıs'ı Uluslararası Çay Günü olarak ilan etmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi