RİZE'DE 10 KİŞİ İLE KAR YÜRÜYÜŞÜ

Rize 27.02.2021 - 09:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2530+ kez okundu.
 

RİZE'DE 10 KİŞİ İLE KAR YÜRÜYÜŞÜ

Rize İkizdere Çağrankaya 10.Kar Yürüyüşü Pandemi kuralları gereğince 10 kişiyle yapıldı.     İlçede kar severler için önemli bir aktivite olarak her yıl Şubat ayında yapılan Çağrankaya Kar Yürüyüşü projesi bu sene 10.kez Pandemi tedbirleri dolayısıyla 10 kişilik sembolik bir katılımla yine gerçekleşti.10 yıl önce 3 kar severin projesi olarak hayat bulan Çağrankaya Kar Yürüyüşünü Hakan Karagöz, Hasan Kuy ve Ali Rıza Coşkun üçlüsü başlatmıştı. 2500 metre rakımdaki Çağrankaya Yaylasında 23 km lik bir güzergâhta araç gittiği yere kadar gittikten sonra yaya olarak devam ettiler. Yürüyüşe katılan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz geleneksel olarak her yıl yapılan Çağrankaya kar yürüyüşünü bu yıl Pandemi dolayısıyla sembolik olarak 10 kişi ile kutladıklarını söyledi. Yürüyüş konusunda açıklamada bulunan Başkan Hakan Karagöz’ Büyük yayladan başlayan yürüyüşümüz Kurtlar yaylasın ’da verilen bir kısa mola ile Aşağı yaylaya yürüyüşe devam ettik. 4 arkadaşımız Kurtlar yaylasındaki evlerde kaldı. Bundan dolayı 6 kişi olarak yola devam ettik. Son bir haftada yağan kar yaklaşık 60 cm kalınlığındaydı.            9 saatlik yürüyüş sonucunda toplamda 8 km yürüyerek Aşağı yaylaya vardık. Dar bir ekip ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğin ilk etabını Aşağı yayla ‘da bitirdik.2.etap dönüş yolu yaklaşık 11.km yine kar üstü gerçekleştirdik’ dedi. Yaya yürüyüş yapan10 kişilik ekip geçen yıl yapılan yürüyüşü Ekrem Orhon anısına yaklaşık 500 kişinin katılımıyla yapmıştı.

Rize İkizdere Çağrankaya 10.Kar Yürüyüşü Pandemi kuralları gereğince 10 kişiyle yapıldı.

   
İlçede kar severler için önemli bir aktivite olarak her yıl Şubat ayında yapılan Çağrankaya Kar Yürüyüşü projesi bu sene 10.kez Pandemi tedbirleri dolayısıyla 10 kişilik sembolik bir katılımla yine gerçekleşti.10 yıl önce 3 kar severin projesi olarak hayat bulan Çağrankaya Kar Yürüyüşünü Hakan Karagöz, Hasan Kuy ve Ali Rıza Coşkun üçlüsü başlatmıştı. 2500 metre rakımdaki Çağrankaya Yaylasında 23 km lik bir güzergâhta araç gittiği yere kadar gittikten sonra yaya olarak devam ettiler. Yürüyüşe katılan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz geleneksel olarak her yıl yapılan Çağrankaya kar yürüyüşünü bu yıl Pandemi dolayısıyla sembolik olarak 10 kişi ile kutladıklarını söyledi. Yürüyüş konusunda açıklamada bulunan Başkan Hakan Karagöz’ Büyük yayladan başlayan yürüyüşümüz Kurtlar yaylasın ’da verilen bir kısa mola ile Aşağı yaylaya yürüyüşe devam ettik. 4 arkadaşımız Kurtlar yaylasındaki evlerde kaldı. Bundan dolayı 6 kişi olarak yola devam ettik. Son bir haftada yağan kar yaklaşık 60 cm kalınlığındaydı.  

        
9 saatlik yürüyüş sonucunda toplamda 8 km yürüyerek Aşağı yaylaya vardık. Dar bir ekip ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğin ilk etabını Aşağı yayla ‘da bitirdik.2.etap dönüş yolu yaklaşık 11.km yine kar üstü gerçekleştirdik’ dedi. Yaya yürüyüş yapan10 kişilik ekip geçen yıl yapılan yürüyüşü Ekrem Orhon anısına yaklaşık 500 kişinin katılımıyla yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi