RİZE'DE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞI

Rize 15.09.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2818+ kez okundu.
 

RİZE'DE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞI

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde Alper Ateş (10), derenin karşı kıyısında mahsur kalan yavru köpeği suya girerek, kurtardı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, Alper Ateş, "Köpeği kurtardığım için çok mutluyum" dedi.   Ardeşen ilçesinde Fırtına Deresi'nin karşı kıyısında kalan yavru köpeği gören Alper Ateş, hayvanı kurtarmak için suya girdi. Yüzerek karşı kıyıya ulaşan Ateş, köpeği alarak karşıya geçirdi. Yola çıkan köpek gözden kayboldu. Alper Ateş'in köpeği kurtarma anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Köpeği kurtardığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Alper Ateş, "Karşı tarafta orman içinden köpek havlama sesleri geliyordu. Dikkatli baktığımızda yavru köpeği gördüm. Ben de acıdım. Derenin karşısına geçtim, yavru köpeği kucağıma aldım ve bu tarafa geçirdim. Çok iyi yüzme bilmediğim halde durumuna üzülerek suya girdim. Kurtardığım için çok mutluyum” dedi. Torununun hayvanları çok sevdiğini anlatan Ali Rıza Ateş de, "Torunum çok ısrar etti köpeği kurtarmak için. Biz de müsaade ettik, tehlikeli bir durum olmaması için de takip ettik. Bir sıkıntı olmadan gitti, yavru köpeği kucağına aldı, dereden geçirdi. Cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum" dedi. 

RİZE’nin Ardeşen ilçesinde Alper Ateş (10), derenin karşı kıyısında mahsur kalan yavru köpeği suya girerek, kurtardı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, Alper Ateş, "Köpeği kurtardığım için çok mutluyum" dedi.

 

Ardeşen ilçesinde Fırtına Deresi'nin karşı kıyısında kalan yavru köpeği gören Alper Ateş, hayvanı kurtarmak için suya girdi. Yüzerek karşı kıyıya ulaşan Ateş, köpeği alarak karşıya geçirdi. Yola çıkan köpek gözden kayboldu. Alper Ateş'in köpeği kurtarma anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Köpeği kurtardığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Alper Ateş, "Karşı tarafta orman içinden köpek havlama sesleri geliyordu. Dikkatli baktığımızda yavru köpeği gördüm. Ben de acıdım. Derenin karşısına geçtim, yavru köpeği kucağıma aldım ve bu tarafa geçirdim. Çok iyi yüzme bilmediğim halde durumuna üzülerek suya girdim. Kurtardığım için çok mutluyum” dedi. Torununun hayvanları çok sevdiğini anlatan Ali Rıza Ateş de, "Torunum çok ısrar etti köpeği kurtarmak için. Biz de müsaade ettik, tehlikeli bir durum olmaması için de takip ettik. Bir sıkıntı olmadan gitti, yavru köpeği kucağına aldı, dereden geçirdi. Cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi