RİZE'DE 100 YILDA YAPILACAK YATIRIMLARI 20 YILA SIĞDIRDI

Siyaset 25.05.2022 - 16:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2607+ kez okundu.
 

RİZE'DE 100 YILDA YAPILACAK YATIRIMLARI 20 YILA SIĞDIRDI

BAŞKAN ALİM TEŞEKKÜR  ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize – Artvin Havalimanının açılış programı için  ilçelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Alim, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan Vekilleri ve Belediye Başkanları  ile birlikte Merkez, Derepazarı ve  Güneysu  İlçelerinde teşkilatlarla bir araya geldi. Teşkilat ziyaretlerinin ardından İlçelerde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Başkan Alim “ Rize Artvin Havalimanı açılış programı öncesi yapılan hazırlık aşamalarındaki  gayretli çalışmalarından dolayı teşkilata  teşekkür ederken “Biz çok büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdükçe daha nice büyük eserlerin açılışını hep birlikte  yine bu coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. Mutluluk paylaştıkça çoğalır. İlimizin çehresini değiştirecek mega proje olan Rize -Artvin havalimanı açılışını hep birlikte devasa bir katılımla gerçekleştirdik. Resmi rakamlara göre 70 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz havalimanımızın açılış programı öncesi   yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Alim ilçelerdeki esnaf ziyaretlerinde “AK Parti iktidarları olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi bizler eser ve hizmet siyaseti yaparak, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarında da ifade ettiği gibi Allah’a hamdolsun 100 yılda gerçekleşecek yatırımları 20 yıla sığdırdık. Türkiye’nin 81 ilinde her alanda büyük projeler hayata geçti. Tabii ilimizde devasa projelerden nasiplenen illerden oldu. Daha önce hayalini kurmaya bile cesaret edemediğimiz projeler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ilimize kazandırıldı. Bu projelerin ilimizle buluşmasında teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde her bir kademesinin yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra bizden desteğini esirgemeyen her koşulda bize güvenen liderine sahip çıkan hemşehrilerimizede çok teşekkür ediyorum. İlimizin ihtiyaçlarına hizmet verecek daha nice muhteşem eserlerin açılışını hep beraber aynı coşku ve heyecan içerisinde yapabilmek dileğiyle. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek. Biz milletinin derdiyle dertlenen bir liderin kadrosunda görev alıyoruz. Derdimiz millet, işimiz hizmet” dedi.

BAŞKAN ALİM TEŞEKKÜR  ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize – Artvin Havalimanının açılış programı için  ilçelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.


İl Başkanı Alim, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan Vekilleri ve Belediye Başkanları  ile birlikte Merkez, Derepazarı ve  Güneysu  İlçelerinde teşkilatlarla bir araya geldi. Teşkilat ziyaretlerinin ardından İlçelerde esnaf ziyaretlerinde bulundu.


Yapılan ziyaretlerde Başkan Alim “ Rize Artvin Havalimanı açılış programı öncesi yapılan hazırlık aşamalarındaki  gayretli çalışmalarından dolayı teşkilata  teşekkür ederken “Biz çok büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdükçe daha nice büyük eserlerin açılışını hep birlikte  yine bu coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. Mutluluk paylaştıkça çoğalır. İlimizin çehresini değiştirecek mega proje olan Rize -Artvin havalimanı açılışını hep birlikte devasa bir katılımla gerçekleştirdik. Resmi rakamlara göre 70 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz havalimanımızın açılış programı öncesi   yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Alim ilçelerdeki esnaf ziyaretlerinde “AK Parti iktidarları olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi bizler eser ve hizmet siyaseti yaparak, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarında da ifade ettiği gibi Allah’a hamdolsun 100 yılda gerçekleşecek yatırımları 20 yıla sığdırdık. Türkiye’nin 81 ilinde her alanda büyük projeler hayata geçti. Tabii ilimizde devasa projelerden nasiplenen illerden oldu. Daha önce hayalini kurmaya bile cesaret edemediğimiz projeler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ilimize kazandırıldı. Bu projelerin ilimizle buluşmasında teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde her bir kademesinin yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra bizden desteğini esirgemeyen her koşulda bize güvenen liderine sahip çıkan hemşehrilerimizede çok teşekkür ediyorum. İlimizin ihtiyaçlarına hizmet verecek daha nice muhteşem eserlerin açılışını hep beraber aynı coşku ve heyecan içerisinde yapabilmek dileğiyle. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek. Biz milletinin derdiyle dertlenen bir liderin kadrosunda görev alıyoruz. Derdimiz millet, işimiz hizmet” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi