RİZE'DE 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Rize 16.07.2021 - 16:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2106+ kez okundu.
 

RİZE'DE 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara’da şehit düşen İkizdere-Güneyce köyünden Sultan Selim Karakoç’un ailesi evinde ziyaret edildi.      15 Temmuz’da Ankara’da darbeye tepki yürüyüşünde Kızılay’da Genelkurmay Başkanlığının önünde darbecilerin açtığı ateşle şehit düşen Güneyce Köyünden Sultan Selim Karakoç’un anne ve babasını Kaymakam Cafer Kaymakçı evinde ziyaret etti. Şehidin evinde İlçe Müftüsü Nizamettin  Keskin tarafından Kur-anı Kerim okunarak  için dua edildi. Şehit ailesi ‘bu ziyarette de bizleri unutmadığınız için teşekkür ediyoruz.  Devletin bizi unutmamasından son derece memnunuz’dediler.         Kaymakam Cafer Kaymakçı ile birlikte Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Bçvş. Burhan Işık, Bçvş. Kamil Baylan, Orman İşletme Şefi ve kurum çalışanları katıldı.  

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara’da şehit düşen İkizdere-Güneyce köyünden Sultan Selim Karakoç’un ailesi evinde ziyaret edildi.

    

15 Temmuz’da Ankara’da darbeye tepki yürüyüşünde Kızılay’da Genelkurmay Başkanlığının önünde darbecilerin açtığı ateşle şehit düşen Güneyce Köyünden Sultan Selim Karakoç’un anne ve babasını Kaymakam Cafer Kaymakçı evinde ziyaret etti. Şehidin evinde İlçe Müftüsü Nizamettin  Keskin tarafından Kur-anı Kerim okunarak  için dua edildi. Şehit ailesi ‘bu ziyarette de bizleri unutmadığınız için teşekkür ediyoruz.  Devletin bizi unutmamasından son derece memnunuz’dediler.

       
Kaymakam Cafer Kaymakçı ile birlikte Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Bçvş. Burhan Işık, Bçvş. Kamil Baylan, Orman İşletme Şefi ve kurum çalışanları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi