Rize'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Törenler 19.05.2019 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2016+ kez okundu.
 

Rize'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

RİZE'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Rize'deki bayram kutlamaları, Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.   Kutlamalara; Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, il ve daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.    Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da yakmış olduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100'üncü yıldönümünü coşkuyla kutladıklarını söyledi.  Öğrencilerin şiir okuyup spor gösterileri de sunduğu törenlerde, protokol tarafından çeşitli branşlarda dereceye giren sporcu öğrenci ile takımlara da kupa ve madalyaları verildi. Rize Valisi Kemal Çeber de, törene katılanların bayramını kutlayarak, derece elde eden öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.     

RİZE'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Rize'deki bayram kutlamaları, Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Kutlamalara; Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, il ve daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 

Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da yakmış olduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100'üncü yıldönümünü coşkuyla kutladıklarını söyledi.  Öğrencilerin şiir okuyup spor gösterileri de sunduğu törenlerde, protokol tarafından çeşitli branşlarda dereceye giren sporcu öğrenci ile takımlara da kupa ve madalyaları verildi. Rize Valisi Kemal Çeber de, törene katılanların bayramını kutlayarak, derece elde eden öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi