RİZE'DE 2 İSİM DAHA DOÇENT OLDU

Rize 13.07.2021 - 13:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1581+ kez okundu.
 

RİZE'DE 2 İSİM DAHA DOÇENT OLDU

Rize RTE Üniversitesiinin  çeşitli birimlerinde görev yapan 2 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent olmuşlardır. RTEÜ'den yapılan açıklamada ; Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Burak Gani Erol ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Demir girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır. Öğretim Üyelerimizi gösterdikleri bu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz. denildi.    

Rize RTE Üniversitesiinin  çeşitli birimlerinde görev yapan 2 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent olmuşlardır.


RTEÜ'den yapılan açıklamada ; Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Burak Gani Erol ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Demir girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır.


Öğretim Üyelerimizi gösterdikleri bu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz. denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi