RİZE'DE 21 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ.

Rize 01.10.2020 - 17:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4677+ kez okundu.
 

RİZE'DE 21 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ.

Rize'de 21 yaşındaki genç intihar etti. Rize'nin Kalkandere İlçesine bağlı Yeşilköyde İ.ERDEM isimi genç. silahla intihar etti. Yeşilköy'ün Merhum Muhtarlarından  Mehmet ERDEM'in oğlu olduğu öğrenilen 21 yaşındaki İ. ERDEM'in Yeşilköydeki evinde bugün öğleden sonra intihar ettiği ve olay yerinde hayatını kaybetti. İntihar eden gencin  içine kapanık birisi olduğu, psikolojik sorunları  bulunduğu  ve psikiyatrik ilaçlar kullanıdığı öğrenildi. Kalkandere Sağlık Ocağını götürülen ERDEM'Iin Cenazesi  otopsi için Rize adlı Tıp Merkezi şube Müdürlüğüne götürülmesi bekleniyor.    

Rize'de 21 yaşındaki genç intihar etti.


Rize'nin Kalkandere İlçesine bağlı Yeşilköyde İ.ERDEM isimi genç. silahla intihar etti.


Yeşilköy'ün Merhum Muhtarlarından  Mehmet ERDEM'in oğlu olduğu öğrenilen 21 yaşındaki İ. ERDEM'in Yeşilköydeki evinde bugün öğleden sonra intihar ettiği ve olay yerinde hayatını kaybetti.

İntihar eden gencin  içine kapanık birisi olduğu, psikolojik sorunları  bulunduğu  ve psikiyatrik ilaçlar kullanıdığı öğrenildi.


Kalkandere Sağlık Ocağını götürülen ERDEM'Iin Cenazesi  otopsi için Rize adlı Tıp Merkezi şube Müdürlüğüne götürülmesi bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi