RİZE'DE 30.KEZ DÜZENLENECEK ŞENLİKLER 27-28 AĞUSTOS ‘TA

Kültür 28.07.2022 - 11:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2339+ kez okundu.
 

RİZE'DE 30.KEZ DÜZENLENECEK ŞENLİKLER 27-28 AĞUSTOS ‘TA

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 30.kez yapılacak olan Çağrankaya Yayla Şenliğini Çayeli Belediyesi ile ortak olarak 27-28 Ağustos günlerinde yapılacağız dedi.       Pandemi dolayısıyla iki yıldır yapılmayan İkizdere’deki Yayla Şenlikleri Ağustos ayında başlayacak. 12-14 Ağustos günlerinde 22.Ovit Yayla Şenliği ile başlayacak olan şenliklerde 27-28 Ağustos günlerinde 30.kez yapılacak olan Çağrankaya Şenliği ile devam edilecek. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 30. Çağrankaya Yayla Şenliğini bu kez yaylalarımız bitişik olan Çayeli Belediyesi ile ortaklaşa yapacağız. Umarım güzel bir etkinlik olur. İkizdere’de Çayeli Belediye Başkanım Halil İbrahim Çiftçi ile programla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çayeli ve İkizdere insanımız Çağrankaya yaylalarında buluşuyor. Değerli  Çayeli Belediye başkanım ile yaptığımız toplantıda  çalışma ekiplerimizi oluşturduk.27-28  Ağustos’ta yapacağımız  Çağrankaya yayla şenliklerine tüm  Çayeli ve İkizdere Halkı davetlidir’’ dedi.       22.Ovit Yayla Şenliği de  12-14 Ağustos günlerinde zengin programlarla yapılacak.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 30.kez yapılacak olan Çağrankaya Yayla Şenliğini Çayeli Belediyesi ile ortak olarak 27-28 Ağustos günlerinde yapılacağız dedi.
     
Pandemi dolayısıyla iki yıldır yapılmayan İkizdere’deki Yayla Şenlikleri Ağustos ayında başlayacak. 12-14 Ağustos günlerinde 22.Ovit Yayla Şenliği ile başlayacak olan şenliklerde 27-28 Ağustos günlerinde 30.kez yapılacak olan Çağrankaya Şenliği ile devam edilecek. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz 30. Çağrankaya Yayla Şenliğini bu kez yaylalarımız bitişik olan Çayeli Belediyesi ile ortaklaşa yapacağız. Umarım güzel bir etkinlik olur. İkizdere’de Çayeli Belediye Başkanım Halil İbrahim Çiftçi ile programla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çayeli ve İkizdere insanımız Çağrankaya yaylalarında buluşuyor. Değerli  Çayeli Belediye başkanım ile yaptığımız toplantıda  çalışma ekiplerimizi oluşturduk.27-28  Ağustos’ta yapacağımız  Çağrankaya yayla şenliklerine tüm  Çayeli ve İkizdere Halkı davetlidir’’ dedi.
     
22.Ovit Yayla Şenliği de  12-14 Ağustos günlerinde zengin programlarla yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi