RİZE'DE 8 ADET EL YAPIMI TABANCA YAKALANDI. 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Rize 11.10.2021 - 17:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4742+ kez okundu.
 

RİZE'DE 8 ADET EL YAPIMI TABANCA YAKALANDI. 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Rize  il genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 10.10.2021 günü il merkezinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta 8 adet el yapımı olduğu değerlendirilen ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.            Konu ile ilgili araç sürücüsü Y.B. isimli şahsa 6136 SKM (Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun) suçundan adli işlem yapılmış, şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.  

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Rize  il genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 10.10.2021 günü il merkezinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta 8 adet el yapımı olduğu değerlendirilen ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.
          

Konu ile ilgili araç sürücüsü Y.B. isimli şahsa 6136 SKM (Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun) suçundan adli işlem yapılmış, şahıs İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi