RİZE'DE AÇ KALAN AYILAR EVLERE ZARAR VERDİ

Rize 10.05.2022 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1543+ kez okundu.
 

RİZE'DE AÇ KALAN AYILAR EVLERE ZARAR VERDİ

RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde yiyecek bulamayan ayılar, indikleri yaylada girdikleri evleri talan etti.   Çamlıhemşin ilçesine bağlı yüksek kesimlerde yiyecek bulamayan ayılar,Kale Köyü’ne indi. Zekeriya Korkmaz’a ait eve giren ayılar, her yeri talan etti. 5 yıldır ayıların köye inerek evlerine girdiklerini söyleyen Korkmaz “Bu senede ayılar evimize girdi. Her yeri talan etmişler. Geldik, tamir ettik. Yetkililerden buna bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi. 

RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde yiyecek bulamayan ayılar, indikleri yaylada girdikleri evleri talan etti.

 

Çamlıhemşin ilçesine bağlı yüksek kesimlerde yiyecek bulamayan ayılar,Kale Köyü’ne indi. Zekeriya Korkmaz’a ait eve giren ayılar, her yeri talan etti. 5 yıldır ayıların köye inerek evlerine girdiklerini söyleyen Korkmaz “Bu senede ayılar evimize girdi. Her yeri talan etmişler. Geldik, tamir ettik. Yetkililerden buna bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi