RİZE'DE ADAY FUTBOL HAKEM KURSU. İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI

Spor 05.11.2022 - 10:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2517+ kez okundu.
 

RİZE'DE ADAY FUTBOL HAKEM KURSU. İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar SERDAR daha önce yapmış olduğu açıklamada ilimizde genç, dinamik atletik yapıya sahip Eğitimli ve kendini yenileyen hakem kadrosu oluşturma planlamak için 16-29 yaş arası bay bayan hakemler için aday hakem kursu açılması konusunda gerekli girişim ve izinleri alarak kursun açılmasını sağladı.  Aday Hakem Kursu 18-19-20 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olup 3 gün kurs devam edecek Kurstan bürgün önce Mülakat yapılacak. Kurs için herhangi bir ücret ödenmeyecek. Mülakata katılmayan hakem adayları kursa alınmayacak.  Aday hakem kursuna başvuru bulunan kursiyerlere bildirdikleri iletişim bilgilerine kapsamlı bilgilendirme metni gönderilecek mülakat tarihine kadar başvurular devam edecektir. Başvuruda bulunmak için rizeihk@gmail.com adresine mil atmaları yeterli olacaktır.   

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar SERDAR daha önce yapmış olduğu açıklamada ilimizde genç, dinamik atletik yapıya sahip Eğitimli ve kendini yenileyen hakem kadrosu oluşturma planlamak için 16-29 yaş arası bay bayan hakemler için aday hakem kursu açılması konusunda gerekli girişim ve izinleri alarak kursun açılmasını sağladı. 


Aday Hakem Kursu 18-19-20 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olup 3 gün kurs devam edecek Kurstan bürgün önce Mülakat yapılacak. Kurs için herhangi bir ücret ödenmeyecek. Mülakata katılmayan hakem adayları kursa alınmayacak. 


Aday hakem kursuna başvuru bulunan kursiyerlere bildirdikleri iletişim bilgilerine kapsamlı bilgilendirme metni gönderilecek mülakat tarihine kadar başvurular devam edecektir. Başvuruda bulunmak için rizeihk@gmail.com adresine mil atmaları yeterli olacaktır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi