RİZE'DE AMATÖR FUTBOLUN ACI GÜNÜ

Vefat 16.06.2021 - 23:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2858+ kez okundu.
 

RİZE'DE AMATÖR FUTBOLUN ACI GÜNÜ

Rize Amatör futbolununa ASFK de yıllarca yöneticilik yaparak katkı sunan VELİKÖY spor Kulüp başkanı eski Veliköy köyü Muhtari da olan Lütfü KOPUZ çağımızın amansız hastalığına yenik düştü.    Lütfü Başkanın cenazesi 17 Haziran 2021 Perşembe  günü Rize Merkez  Veliköy Merkez camiinde saat 14.00 kılınıacak cenaze namazının ardından  aile mezarlığına defnedilecektir. RizeninSesi ailesi Merhuma rahmet Rize Amatör  spor tcamiasına  ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Rize Amatör futbolununa ASFK de yıllarca yöneticilik yaparak katkı sunan VELİKÖY spor Kulüp başkanı eski Veliköy köyü Muhtari da olan Lütfü KOPUZ çağımızın amansız hastalığına yenik düştü. 

 

Lütfü Başkanın cenazesi 17 Haziran 2021 Perşembe  günü Rize Merkez  Veliköy Merkez camiinde saat 14.00 kılınıacak cenaze namazının ardından  aile mezarlığına defnedilecektir.


RizeninSesi ailesi Merhuma rahmet Rize Amatör  spor tcamiasına  ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi