RİZE'DE ARABA İÇERİSİNDE SİNEMA ŞÖLENİ.

Kültür 20.11.2020 - 13:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2476+ kez okundu.
 

RİZE'DE ARABA İÇERİSİNDE SİNEMA ŞÖLENİ.

SİNEMA FİLMİNİ VATANDAŞLAR KENDİ ARABALARININ İÇİNDE İZLEYECEK… Rize’de  düzenlenecek olan “Arabalı Sinema” etkinliği Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde pandemi önlemleri çerçevesinde 24 Kasım 2020 Salı günü Saat 18.30’da sahil otoparkında yapılacak. Pandemi dolayısıyla birçok etkinliğin online yapıldığı kısa film festivalinin final bölümü  “Arabalı Sinema” ile yapılacak. Rize Belediyesi karşısı sahil açık otoparkında kurulacak olan dev ekrenda gösterime girecek olan “7. Koğuştaki Mucize” isimli filmi vatandaşlar  kendi otomobillerinin içerisinden izleyebilecekler. Etkinlik, sahil açık otoparkda kurulacak ekran önünde, vatandaşlarımızın kendi otomobilleri içerisinde kalmak suretiyle radyo frekansı üzerinden ses yayını ile gerçekleşecek. Rize Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlediği "1001 Gözle Rize" isimli ödüllü kısa film yarışması ve festival haftası çeşitli atölye çalışmaları, sinema eleştirmeni, yazar, oyuncu, yönetmen, jüri üyeleri ve sinema sektöründen önemli konukların online söyleşileri ile tamamlanmıştı.  

SİNEMA FİLMİNİ VATANDAŞLAR KENDİ ARABALARININ İÇİNDE İZLEYECEK…


Rize’de  düzenlenecek olan “Arabalı Sinema” etkinliği Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde pandemi önlemleri çerçevesinde 24 Kasım 2020 Salı günü Saat 18.30’da sahil otoparkında yapılacak.


Pandemi dolayısıyla birçok etkinliğin online yapıldığı kısa film festivalinin final bölümü  “Arabalı Sinema” ile yapılacak.


Rize Belediyesi karşısı sahil açık otoparkında kurulacak olan dev ekrenda gösterime girecek olan “7. Koğuştaki Mucize” isimli filmi vatandaşlar  kendi otomobillerinin içerisinden izleyebilecekler.


Etkinlik, sahil açık otoparkda kurulacak ekran önünde, vatandaşlarımızın kendi otomobilleri içerisinde kalmak suretiyle radyo frekansı üzerinden ses yayını ile gerçekleşecek.


Rize Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlediği "1001 Gözle Rize" isimli ödüllü kısa film yarışması ve festival haftası çeşitli atölye çalışmaları, sinema eleştirmeni, yazar, oyuncu, yönetmen, jüri üyeleri ve sinema sektöründen önemli konukların online söyleşileri ile tamamlanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi