RİZE'de Arazide yuvarlanan kadın hayatını kaybetti

Rize 10.12.2019 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2238+ kez okundu.
 

RİZE'de Arazide yuvarlanan kadın hayatını kaybetti

RİZE'de
Arazide çalıştığı sırada yuvarlanan kadın hayatını kaybetti Rize merkeze bağlı Yenikale Köyü'nde meydana gelen olayda   67 yaşındaki Veciye Saruhan isimli kadın Hayvanlarına ot toplamak  için arazide çalıştığı sırada yuvarlanarak hayatını kaybetti Arazide eşine yardım etmek için yanına giden Osman Saruhan eşine seslendi ve karşılık bulamayınca  arazide  eşini aramaya başlayan  osman saruhan  eşini hareketsiz halde yerde yatar şekilde buldu. Jandarmadan yardım istenmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ve sağlık  ekipler  tarafından yapılan incelemede Veciye Saruhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.  Olay yerindeki  incelemenin ardından Veciye Saruhan'ın cansız bedeni  morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
RİZE'de

Arazide çalıştığı sırada yuvarlanan kadın hayatını kaybetti


Rize merkeze bağlı Yenikale Köyü'nde meydana gelen olayda   67 yaşındaki Veciye Saruhan isimli kadın Hayvanlarına ot toplamak  için arazide çalıştığı sırada yuvarlanarak hayatını kaybetti


Arazide eşine yardım etmek için yanına giden Osman Saruhan eşine seslendi ve karşılık bulamayınca  arazide  eşini aramaya başlayan  osman saruhan  eşini hareketsiz halde yerde yatar şekilde buldu.


Jandarmadan yardım istenmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ve sağlık  ekipler  tarafından yapılan incelemede Veciye Saruhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 


Olay yerindeki  incelemenin ardından Veciye Saruhan'ın cansız bedeni  morga kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi