RİZE'DE AŞI OLACAK AİLE HEKİMİNİZLE İLETİŞİM KURUN

25.02.2021 - 13:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2827+ kez okundu.
 

RİZE'DE AŞI OLACAK AİLE HEKİMİNİZLE İLETİŞİM KURUN

AŞINIZ İÇİN AİLE HEKİMİ İLE İLETİŞİM KURUN! Rize genelinde kovid-19 aşılama süreci aile hekimleri başta olmak üzere, Toplum Sağlığı Merkezileri ve Hastanelerimiz üzerinden olanca hızıyla devam etmektedir. Özellikle ilimiz ve bölgemiz itibariyle riskin daha büyük olduğu bu süreçte elimizdeki en etkili koruyucu gücün aşı olduğu muhakkaktır. Bu sebeple aşı hakkı tanımlanan ve son 6 ay içerisinde Kovid-19 hastalığına yakalanmayan tüm vatandaşlarımızın aşı olmasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Hali hazırda 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılama süreci devam ederken,  bugün itibariyle de köy okullarındaki görevli öğretmelerimiz sürece dâhil edildi. Aşılama aile hekimliklerinde veya devlet hastanelerinde randevu usulü ile yapılmaktadır. Bugüne değin aşı hakkı olduğu halde randevu alamama veya herhangi bir sebeple aşısını yaptıramamış olan ve yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın bizzat aile hekimlerini aramaları durumunda randevu hususunda aile hekimlerince kendilerine yardımcı olunacaktır. Aşı sürecinin başından bugüne değin görevini laikiyle ifade eden, kendilerine kayıtlı nüfusu bizzat arayarak veya onlardan gelen çağrılara cevap vererek en yüksek aşılama oranlarına ulaşan ve dolayısıyla kıymetli halkımıza ciddi anlamda faydalı olan aile hekimlerimize gösterdikleri başarıdan dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum. Mustafa TEPE Rize İl Sağlık Müdürü

AŞINIZ İÇİN AİLE HEKİMİ İLE İLETİŞİM KURUN!


Rize genelinde kovid-19 aşılama süreci aile hekimleri başta olmak üzere, Toplum Sağlığı Merkezileri ve Hastanelerimiz üzerinden olanca hızıyla devam etmektedir.


Özellikle ilimiz ve bölgemiz itibariyle riskin daha büyük olduğu bu süreçte elimizdeki en etkili koruyucu gücün aşı olduğu muhakkaktır.


Bu sebeple aşı hakkı tanımlanan ve son 6 ay içerisinde Kovid-19 hastalığına yakalanmayan tüm vatandaşlarımızın aşı olmasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Hali hazırda 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılama süreci devam ederken,  bugün itibariyle de köy okullarındaki görevli öğretmelerimiz sürece dâhil edildi.


Aşılama aile hekimliklerinde veya devlet hastanelerinde randevu usulü ile yapılmaktadır. Bugüne değin aşı hakkı olduğu halde randevu alamama veya herhangi bir sebeple aşısını yaptıramamış olan ve yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın bizzat aile hekimlerini aramaları durumunda randevu hususunda aile hekimlerince kendilerine yardımcı olunacaktır.


Aşı sürecinin başından bugüne değin görevini laikiyle ifade eden, kendilerine kayıtlı nüfusu bizzat arayarak veya onlardan gelen çağrılara cevap vererek en yüksek aşılama oranlarına ulaşan ve dolayısıyla kıymetli halkımıza ciddi anlamda faydalı olan aile hekimlerimize gösterdikleri başarıdan dolayı halkımız adına teşekkür ediyorum.


Mustafa TEPE
Rize İl Sağlık Müdürü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi