RİZE'DE BAKAN İKNA ETTİ AŞAĞIYA İNDİ

Rize 30.12.2020 - 13:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1912+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAKAN İKNA ETTİ AŞAĞIYA İNDİ

Rize Merkez Cumhuryet Caddesinde  saat 13.40'da bir binaıın çatısına çıkan şahıs çevredekilerini heyecanlı dikalar yaşattı. Çatıdya çıkan İ.U isimli  şahsı gören vatandaşlar meraklı gözlerle ne yapmak istediğini anlamaya çalıştıkları kişinin yüksek sesle 150 bin lira borcum var, geceleri uyuyamıyorum  kimse yanıma gelmesin diyerek bağırdığı duyuldu. Olay yerine gelen güvenlik güçleri  vatandaşı çatıdan indirmek için ikna etmeye çalıştılar..   Güvenlik güçlerinin ikna çabaları sonuç vermeyince Ak Parti Rize Milletvekilli Muhammed AVCI ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'la  görüştürülen İ.U isimli şahıs  bu görüşmelerin ardından çatıdan indirilerek Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı.Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Rize İl Müdürlüğü'de Bakan Selçuk’un talimatı üzerine İ.U.’nun ailesine ulaşarak çalışma başlattı.      

Rize Merkez Cumhuryet Caddesinde  saat 13.40'da bir binaıın çatısına çıkan şahıs çevredekilerini heyecanlı dikalar yaşattı.


Çatıdya çıkan İ.U isimli  şahsı gören vatandaşlar meraklı gözlerle ne yapmak istediğini anlamaya çalıştıkları kişinin yüksek sesle 150 bin lira borcum var, geceleri uyuyamıyorum  kimse yanıma gelmesin diyerek bağırdığı duyuldu.


Olay yerine gelen güvenlik güçleri  vatandaşı çatıdan indirmek için ikna etmeye çalıştılar..
 

Güvenlik güçlerinin ikna çabaları sonuç vermeyince Ak Parti Rize Milletvekilli Muhammed AVCI ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'la  görüştürülen İ.U isimli şahıs  bu görüşmelerin ardından çatıdan indirilerek Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı.Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Rize İl Müdürlüğü'de Bakan Selçuk’un talimatı üzerine İ.U.’nun ailesine ulaşarak çalışma başlattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi