RİZE'DE BAŞARIYA ÖDÜL VAR

Rize 17.09.2020 - 15:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2468+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAŞARIYA ÖDÜL VAR

İlçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı ilçede başarılı çalışmalarıyla görevlerini sürdüren İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanlarını Başarı Belgesi vererek ödüllendirdi.   İlçede Covid-19 ile mücadele kapsamında kurum ve kuruluşların hizmet binalarında, toplu yaşanılan alanlarda yaptıkları başarılı ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmasıyla takdir edilen çalışanlara Kaymakam Cafer Kaymakçı tarafından Başarı Belgesi verildi. Kaymakamlık makamında başarı belgelerini veren Kaymakam Cafer Kaymakçı ’İlçe Tarım Müdürlüğümüz çalışanları salgınla mücadele sürecinde gerçekten başarılı çalışmalar yaptı. Bunun yanında köylerimizde yaylalarımızda hayvanlarımızda herhangidir hastalık olmaması için ilaçlama ve aşılama görevlerini de aksatmadan aralıksız yerine getirdiler. Özverili çalışmaları dolayısıyla kendilerine Başarı Belgesi verdim’dedi.     İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk ‘İlçe Tarım Müdürlüğümüz de hakikaten büyük özveri ile çalışan çok değerli mesai arkadaşlarımız Kaymakamımız Sayın Cafer Kaymakçı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Bizim dairede durmak yok, muhabbetle çalışmaya devam. Bizim için can sağlığı her şeyden önce gelir’dedi.

İlçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı ilçede başarılı çalışmalarıyla görevlerini sürdüren İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanlarını Başarı Belgesi vererek ödüllendirdi.

 

İlçede Covid-19 ile mücadele kapsamında kurum ve kuruluşların hizmet binalarında, toplu yaşanılan alanlarda yaptıkları başarılı ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmasıyla takdir edilen çalışanlara Kaymakam Cafer Kaymakçı tarafından Başarı Belgesi verildi. Kaymakamlık makamında başarı belgelerini veren Kaymakam Cafer Kaymakçı ’İlçe Tarım Müdürlüğümüz çalışanları salgınla mücadele sürecinde gerçekten başarılı çalışmalar yaptı. Bunun yanında köylerimizde yaylalarımızda hayvanlarımızda herhangidir hastalık olmaması için ilaçlama ve aşılama görevlerini de aksatmadan aralıksız yerine getirdiler. Özverili çalışmaları dolayısıyla kendilerine Başarı Belgesi verdim’dedi.

   

İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk ‘İlçe Tarım Müdürlüğümüz de hakikaten büyük özveri ile çalışan çok değerli mesai arkadaşlarımız Kaymakamımız Sayın Cafer Kaymakçı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildiler. Bizim dairede durmak yok, muhabbetle çalışmaya devam. Bizim için can sağlığı her şeyden önce gelir’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi