RİZE'DE BAŞHEKİMDEN VEDA MESAJI

Rize 28.06.2022 - 15:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1640+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAŞHEKİMDEN VEDA MESAJI

Başhekimlik görevim sözleşme süremin bitimiyle birlikte sona ermiş bulunuyor. Görev sürecimde kurumumuza dair olaylarda ve haber akışlarında hemşerilerimizin doğru bilgiye ulaşması adına göstermiş olduğunuz gayret, duyarlı yaklaşım ve nezaketiniz için siz kıymetli basın temsilcimize şükranlarımı sunarım.  Bundan sonraki süreçte RTEÜ Genel Cerrahi Kliniğinde şehrimize hizmet etmeye, hastalarımızı tedavi etmeye ve geleceğin hekimlerini yetiştirmek için katkı sunmaya devam edeceğim. Haklarınızı helal etmenizi arzu eder, saygı ve selamlarımı sunarım. Doç. Dr.Gökhan DEMİRAL RTEÜ EĞ.ARŞ.HAST BAŞHEKİMİ

Başhekimlik görevim sözleşme süremin bitimiyle birlikte sona ermiş bulunuyor.


Görev sürecimde kurumumuza dair olaylarda ve haber akışlarında hemşerilerimizin doğru bilgiye ulaşması adına göstermiş olduğunuz gayret, duyarlı yaklaşım ve nezaketiniz için siz kıymetli basın temsilcimize şükranlarımı sunarım. 


Bundan sonraki süreçte RTEÜ Genel Cerrahi Kliniğinde şehrimize hizmet etmeye, hastalarımızı tedavi etmeye ve geleceğin hekimlerini yetiştirmek için katkı sunmaya devam edeceğim.


Haklarınızı helal etmenizi arzu eder, saygı ve selamlarımı sunarım.


Doç. Dr.Gökhan DEMİRAL

RTEÜ EĞ.ARŞ.HAST BAŞHEKİMİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi