RİZE'DE BAYRAM GÜNÜ KAN AKTI

Rize 12.07.2022 - 11:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2676+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAYRAM GÜNÜ KAN AKTI

RİZE’de 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada Abdülkadir Kar (23) hayatını kaybetti, K.A. ve Y.A. kardeşler yaralandı.   Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Yağlıtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Evde köpek besleme yüzünden Abdülkadir Kar, B.Ç., Ç.Y. ve K.A. ile kardeşi Y.A. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönen olayda taraflar birbirine tabanca ile ateş açtı.   Kurşunların isabet ettiği Abdülkadir Kar olay yerinde hayatını kaybederken, K.A ve Y.A. kardeşler ise yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda hayatını kaybeden Kar’ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan B.Ç. ve Ç.Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor

RİZE’de 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada Abdülkadir Kar (23) hayatını kaybetti, K.A. ve Y.A. kardeşler yaralandı.

 

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Yağlıtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Evde köpek besleme yüzünden Abdülkadir Kar, B.Ç., Ç.Y. ve K.A. ile kardeşi Y.A. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönen olayda taraflar birbirine tabanca ile ateş açtı.

 

Kurşunların isabet ettiği Abdülkadir Kar olay yerinde hayatını kaybederken, K.A ve Y.A. kardeşler ise yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda hayatını kaybeden Kar’ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan B.Ç. ve Ç.Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi