RİZE'DE BELDEYE DOĞALGAZ

Rize 04.08.2022 - 10:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2722+ kez okundu.
 

RİZE'DE BELDEYE DOĞALGAZ

Rize’de bir belde daha Doğalgaza kavuşuyor. Kendirli Beldesinde yılsonunda Doğalgaz yanacağını söyleyen Belediye Başkanı Alaattin Serdar kazı çalışmaları devam ediyor dedi.         Rize’de Doğalgaza kavuşacak ilk Belde olduklarını söyleyen Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ ’Doğalgaz tesisatı döşemek için kazı çalışmaları devam ediyor. Hizmetin en iyisine layık olan Beldemizin bir kısmı yılsonuna kadar şartları yerine getirdikleri takdirde Doğalgaz yakacaktır. Hava şartları müsait gittiği sürece kazı çalışmamız devam edecek. Beldemizde temiz yakıta kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Önemli bir hizmeti yerine getirmekteyiz. Beldemiz Doğalgaz sayesinde daha güzel bir değişim yaşayacaktır’’ dedi.  

Rize’de bir belde daha Doğalgaza kavuşuyor. Kendirli Beldesinde yılsonunda Doğalgaz yanacağını söyleyen Belediye Başkanı Alaattin Serdar kazı çalışmaları devam ediyor dedi.
     

 

Rize’de Doğalgaza kavuşacak ilk Belde olduklarını söyleyen Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ ’Doğalgaz tesisatı döşemek için kazı çalışmaları devam ediyor. Hizmetin en iyisine layık olan Beldemizin bir kısmı yılsonuna kadar şartları yerine getirdikleri takdirde Doğalgaz yakacaktır. Hava şartları müsait gittiği sürece kazı çalışmamız devam edecek. Beldemizde temiz yakıta kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Önemli bir hizmeti yerine getirmekteyiz. Beldemiz Doğalgaz sayesinde daha güzel bir değişim yaşayacaktır’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi