RİZE'DE BİNLERCE TALEBE YETİŞTİREN HOCA COVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ

Vefat 04.01.2021 - 16:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2188+ kez okundu.
 

RİZE'DE BİNLERCE TALEBE YETİŞTİREN HOCA COVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ

MEHMET KÖSEOĞLU HOCAEFENDİ HAKKA YÜRÜDÜ...   Dile kolay; 41 yıl kendisini Kur'an'a adayan ve bu süre zarfında yüzlerce hafız yetiştiren ; Kurra hafız Mehmet Köseoğlu yakalandığı COVİD 19 hastalığına yenik düştü.   Aslen Trabzon Çaykara'lı olan Mehmet Köseoğlu hocaefendi Rize Taşçıoğlu camiinde 1968 den itibaren İmam- Hatip olarak göreve başladı.   HOCAEFENDİ 2009 yılına kadar tam 41 yıl Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen genç insanları hafız olarak yetiştirdi. 89 yaşında vefat eden Mehmet hoca' nın için  bugün saat 14' de; Şeyh camii' nde sevenleri, talebeleri ve çok sayıda insanların hazır bulunduğu cenaze namazı kılındı.   HOCAEFENDİ' nın kılınan cenaze namazı sonrası çocukları taziyeleri kabul etti.   Mehmet Köseoğlu’ nun cenaze namazına Rize belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti  Rize milletvekili Muhammet Avcı,Ak Parti Rize il başkanı İsak Âlim, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Yusuf Karali eğitim merkezi Müdürü Seyit Badir ve STK başkanları katıldı. Mehmet Köseoğlu Hocaefend’ nin naaşı Trabzon’ un Çaykara ilçesi Yeşilalan Mahallesinde toprağa verildi Merhum hocamıza bizlerde Allah' tan rahmet; kederli aile efradına, sevenlerine baş sağlığı sabır ve metanet diliyoruz.

MEHMET KÖSEOĞLU HOCAEFENDİ HAKKA YÜRÜDÜ...

 

Dile kolay; 41 yıl kendisini Kur'an'a adayan ve bu süre zarfında yüzlerce hafız yetiştiren ; Kurra hafız Mehmet Köseoğlu yakalandığı COVİD 19 hastalığına yenik düştü.

 

Aslen Trabzon Çaykara'lı olan Mehmet Köseoğlu hocaefendi Rize Taşçıoğlu camiinde 1968 den itibaren İmam- Hatip olarak göreve başladı.

 

HOCAEFENDİ 2009 yılına kadar tam 41 yıl Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen genç insanları hafız olarak yetiştirdi.


89 yaşında vefat eden Mehmet hoca' nın için  bugün saat 14' de; Şeyh camii' nde sevenleri, talebeleri ve çok sayıda insanların hazır bulunduğu cenaze namazı kılındı.

 

HOCAEFENDİ' nın kılınan cenaze namazı sonrası çocukları taziyeleri kabul etti.

 

Mehmet Köseoğlu’ nun cenaze namazına Rize belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti  Rize milletvekili Muhammet Avcı,Ak Parti Rize il başkanı İsak Âlim, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Yusuf Karali eğitim merkezi Müdürü Seyit Badir ve STK başkanları katıldı. Mehmet Köseoğlu Hocaefend’ nin naaşı Trabzon’ un Çaykara ilçesi Yeşilalan Mahallesinde toprağa verildi


Merhum hocamıza bizlerde Allah' tan rahmet; kederli aile efradına, sevenlerine baş sağlığı sabır ve metanet diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi