RİZE'DE BU KÖYDE 1 HAFTADIR SULAR AKMIYOR

Rize 21.01.2021 - 14:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2207+ kez okundu.
 

RİZE'DE BU KÖYDE 1 HAFTADIR SULAR AKMIYOR

Rize İkizdere-Güneyce köyünde bir haftadır içme suyunun akmadığını söyleyen köylüler konuya çözüm bulunmasını istedi.      Güneyce Kur’an Kursunun bulunduğu mahallede bir haftadır içme suyunun akmadığını söyleyen mahalle sakinlerinden Hakan Atay’ abdest alacak içme su yok. Yazın akan su kışın niye akmıyor. Kış aylarında niye hep susuz kalıyoruz. Köy muhtarına konuyu defalarca ilettik ama bir çözüm bulamadı. İlçemiz Kaymakamından konuya yardımcı olmalarını istiyoruz’ dedi. Güneyce Köyü Muhtarı İsmail Hakkı Taşdelen’de konu hakkında yaptığı açıklamada ’köyün su deposu dolu, aşağı ki mahallede su akıyor buraya akmıyor, bir haftadır konuyu araştırıyorum. Bu mahalleye giden şebekede bir arıza var ama ne olduğunu bulamadık.  Depoda var olan su mahalledeki evlere basmıyor. Sorunun çözümlenmesi için Özel İdareden teknik çalışanlar bekliyoruz ’dedi.     Kış mevsiminin yaşandığı günümüzde kar altındaki Güneyce köyünde yaşlıların ve hayvanlarında bulunduğu dikkate alınarak içme suyu şebekesinin İl Özel İdaresi tarafından yeniden gözden geçirilmesi de talep edildi.    

Rize İkizdere-Güneyce köyünde bir haftadır içme suyunun akmadığını söyleyen köylüler konuya çözüm bulunmasını istedi.

    
Güneyce Kur’an Kursunun bulunduğu mahallede bir haftadır içme suyunun akmadığını söyleyen mahalle sakinlerinden Hakan Atay’ abdest alacak içme su yok. Yazın akan su kışın niye akmıyor. Kış aylarında niye hep susuz kalıyoruz. Köy muhtarına konuyu defalarca ilettik ama bir çözüm bulamadı. İlçemiz Kaymakamından konuya yardımcı olmalarını istiyoruz’ dedi. Güneyce Köyü Muhtarı İsmail Hakkı Taşdelen’de konu hakkında yaptığı açıklamada ’köyün su deposu dolu, aşağı ki mahallede su akıyor buraya akmıyor, bir haftadır konuyu araştırıyorum. Bu mahalleye giden şebekede bir arıza var ama ne olduğunu bulamadık.  Depoda var olan su mahalledeki evlere basmıyor. Sorunun çözümlenmesi için Özel İdareden teknik çalışanlar bekliyoruz ’dedi.

   
Kış mevsiminin yaşandığı günümüzde kar altındaki Güneyce köyünde yaşlıların ve hayvanlarında bulunduğu dikkate alınarak içme suyu şebekesinin İl Özel İdaresi tarafından yeniden gözden geçirilmesi de talep edildi.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi