RİZE'DE BU STADYUM ONARIM BEKLİYOR

Spor 07.03.2022 - 20:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3362+ kez okundu.
 

RİZE'DE BU STADYUM ONARIM BEKLİYOR

Rize 1.Amatör Kümede mücadele eden İkizdere Gücü futbol takımının maçlarına ev sahipliği yapan ilçe stadında tribün ve soyunma odaları onarım bekliyor.      İkizdere stadında uzun zamandır onarım ve bakım yapılmadığını söyleyen sporseverler ’yazıktır, ilçede amatör kümede oynayan futbol takımımız var ama sahanın durumu beton gibi. Yılların ezilmişliği ile saha zeminindeki suni çimler beton gibi sertleşmiş. Allah korusun burada futbol oynayan gençlerin bir yerleri her an kırılabilir. Rize’nin başka hiçbir ilçesinde böyle kötü saha yoktur. Ayrıca yaklaşık 500 kişilik kapalı tribünde eksik çok. Tribündeki plastik koltukların büyük çoğunluğu kırık ve çok pis. Buraya bakacak görevliler olmalı. Gençlik Spor Müdürlüğü İkizdere sahasının çözüm bekleyen sorunlarına el atmalı ve bunu bekliyoruz’’ dediler.  

Rize 1.Amatör Kümede mücadele eden İkizdere Gücü futbol takımının maçlarına ev sahipliği yapan ilçe stadında tribün ve soyunma odaları onarım bekliyor.

    
İkizdere stadında uzun zamandır onarım ve bakım yapılmadığını söyleyen sporseverler ’yazıktır, ilçede amatör kümede oynayan futbol takımımız var ama sahanın durumu beton gibi. Yılların ezilmişliği ile saha zeminindeki suni çimler beton gibi sertleşmiş. Allah korusun burada futbol oynayan gençlerin bir yerleri her an kırılabilir. Rize’nin başka hiçbir ilçesinde böyle kötü saha yoktur. Ayrıca yaklaşık 500 kişilik kapalı tribünde eksik çok. Tribündeki plastik koltukların büyük çoğunluğu kırık ve çok pis. Buraya bakacak görevliler olmalı. Gençlik Spor Müdürlüğü İkizdere sahasının çözüm bekleyen sorunlarına el atmalı ve bunu bekliyoruz’’ dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi