RİZE'DE ÇALIŞMALAR GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR.

Rize 22.01.2022 - 20:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1841+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇALIŞMALAR GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR.

Rize'de Kentsel Dönüşüm Son hızla devam ediyor.   Yıkımı geçtiğimiz yıl tamamlanan Rize Belediye Bloklarındaki  calismalar ,gece gündüz demeden tam hız devam ediyor.   Yaklaşık 23 hektar alanda 2020 yılında başlayan süreç 2021 de binaların yıkımının ardından  başlanan inşaat çalışamalrında  bugün itibariyle bir blokun kaba inşaatının  tamamlanırken iki bloktaki çalışmalar da gece gündüz demeden  devam ediyor.     Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN'in ;" bir sıkıntı gerçekleşmez ise  hedeffimiz  en geç 2022  yılı sonunda esnaflara dükkanlarını teslim edeceğiz"  sözleri dikkate alındığında yüklenici firmanın  gece gündüz demeden aralıksız devam eden çalışmaları, Başkan METİN'in bu sözünü yer edüşürmeyeceği ve dükkanları yıl sonunda hak sahiplerine teslim edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.     Hak sahiplerinin çalışmaları  yakından takip ettikleri ve çalışmalardan memnun oldukları öğrnildi.  

Rize'de Kentsel Dönüşüm Son hızla devam ediyor.

 

Yıkımı geçtiğimiz yıl tamamlanan Rize Belediye Bloklarındaki  calismalar ,gece gündüz demeden tam hız devam ediyor.

 
Yaklaşık 23 hektar alanda 2020 yılında başlayan süreç 2021 de binaların yıkımının ardından  başlanan inşaat çalışamalrında  bugün itibariyle bir blokun kaba inşaatının  tamamlanırken iki bloktaki çalışmalar da gece gündüz demeden  devam ediyor.
   

Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN'in ;" bir sıkıntı gerçekleşmez ise  hedeffimiz  en geç 2022  yılı sonunda esnaflara dükkanlarını teslim edeceğiz"  sözleri dikkate alındığında yüklenici firmanın  gece gündüz demeden aralıksız devam eden çalışmaları, Başkan METİN'in bu sözünü yer edüşürmeyeceği ve dükkanları yıl sonunda hak sahiplerine teslim edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
 
 
Hak sahiplerinin çalışmaları  yakından takip ettikleri ve çalışmalardan memnun oldukları öğrnildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi