RİZE'DE ÇAYLIKLARIN ARASINDA BİR FUTBOL SAHASI

Spor 11.02.2021 - 13:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3054+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇAYLIKLARIN ARASINDA BİR FUTBOL SAHASI

TRT Spor'da, Rize Kendirli'de Çaylıkların Arasında bir Futbol Sahası !.. Dönemin Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK teklifleri ve Rize Miletvekili ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK'ın yakından takip ettiği proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla  programa alınmış ve 2015 yılında yapımına başlanmıştır.   Milli görüşün kalesi olarak bilinen Rize Merkeze bağlı Kendirli  Beldesinde  2015 yılında yapımına başlanılan ve 2020 yılının ortalarında resmi olmasa da hizmete açılan, Kendirli Spor Kompleksinin görselleri , TRT Spor'da "Rize Kendirli'de Çaylıkların arasında bir futbol sahası"  diye  paylaşıldı   Kendirli merkez'de çay bahçeslerinin ortasında 4 kömşu köyden rahat izlenebilecek bir yerde ve doğayla iç içe bir yerde, başta Kendirli gençliği olmak üzere, Rize Amatör futboluna hizmet etmek amacıyla yapılan Kendirli spor kompleksinin eksik olan  ışıklandırma sisteminin de yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

TRT Spor'da, Rize Kendirli'de Çaylıkların Arasında bir Futbol Sahası !..

Dönemin Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK teklifleri ve Rize Miletvekili ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK'ın yakından takip ettiği proje 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla  programa alınmış ve 2015 yılında yapımına başlanmıştır.

 

Milli görüşün kalesi olarak bilinen Rize Merkeze bağlı Kendirli  Beldesinde  2015 yılında yapımına başlanılan ve 2020 yılının ortalarında resmi olmasa da hizmete açılan, Kendirli Spor Kompleksinin görselleri , TRT Spor'da "Rize Kendirli'de Çaylıkların arasında bir futbol sahası"  diye  paylaşıldı

 

Kendirli merkez'de çay bahçeslerinin ortasında 4 kömşu köyden rahat izlenebilecek bir yerde ve doğayla iç içe bir yerde, başta Kendirli gençliği olmak üzere, Rize Amatör futboluna hizmet etmek amacıyla yapılan Kendirli spor kompleksinin eksik olan  ışıklandırma sisteminin de yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi