RİZE'DE ÇİÇEĞİ BURUNDA BAŞKANDA VALİ ÇEBER'E ZİYARET

Rize 10.06.2021 - 22:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2912+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇİÇEĞİ BURUNDA BAŞKANDA VALİ ÇEBER'E ZİYARET

Yeşilay Derneğinden Vali Çeber’e ziyaret. Rize Yeşilay Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Hasan Türüt ve yönetim kurulu üyeleri Rize Valisi  Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Türüt, yapılan çalışmalar hakkında Vali Çeber’e bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, “Yeşilay Derneği, yurdumuzda ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde; tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele eden ve milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek amacı ile çalışmalar yapan önemli bir kuruluşumuzdur. Kendilerine bu amaç doğrultusunda yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor ve başta Yeşilay Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt tüm yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm dernek çalışanlarına çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.  

Yeşilay Derneğinden Vali Çeber’e ziyaret.


Rize Yeşilay Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Hasan Türüt ve yönetim kurulu üyeleri Rize Valisi  Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.


Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Türüt, yapılan çalışmalar hakkında Vali Çeber’e bilgi verdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, “Yeşilay Derneği, yurdumuzda ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde; tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele eden ve milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek amacı ile çalışmalar yapan önemli bir kuruluşumuzdur.


Kendilerine bu amaç doğrultusunda yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor ve başta Yeşilay Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt tüm yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm dernek çalışanlarına çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi