Rize'de çocuklar için tehlike arz ediyor.

Rize 19.07.2019 - 19:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2745+ kez okundu.
 

Rize'de çocuklar için tehlike arz ediyor.

Rize İkizdere İlçe merkezinde Belediyeye ait çocuk parkının yanında bulunan Elektrik Trafosunun kaldırılması isteniyor.    Çoruh EDAŞ’a ait Elektrik trafosunun çocukların oyun oynadığı parkın hemen bitişiğinde kaldığını söyleyen vatandaşlar ’burada çocuklarımız korku içinde oyun oynuyor. Elektrik trafolarında meydana gelen arızaları duyuyoruz, bu gibi trafolarda bazen patlamalarda oluyor. Daha önce TEDAŞ’a ait iken özelleşmeyle Çoruh EDAŞ’ın olan trafo binasının tehlike baş göstermeden kaldırılmasını istiyoruz. Bu trafo burada çok eski yıllardan beri var’ dediler.    BELEDİYE BAŞKANIDA İSTİYOR    Konu hakkın da bir açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’burada çocuklarımızın oyun yerinin bitişiğinde ki Trafo merkezinin kaldırılmasını istiyoruz. Bir kaza olsun istemiyoruz. İş işten geçtikten sonra pişman olmayalım. Bu bina hem eski hem ilçe merkezinde kalmış. Çoruh EDAŞ’tan bunu kaldırmasını istiyoruz. Belediye olarak bu trafoyu kaldırmak ve yapmak maddi olarak yapamayacağım bir iş. Belediyemiz bunu yapamaz. Çoruh EDAŞ eski trafomuzu bir kaza veya yangın olmadan çocuk parkımızın yanından kaldırmasını istiyoruz. Yapılacak yer konusunda Çoruh EDAŞ’a her konuda yardımcı olmaya da hazırız ’dedi. 

Rize İkizdere İlçe merkezinde Belediyeye ait çocuk parkının yanında bulunan Elektrik Trafosunun kaldırılması isteniyor. 

 

Çoruh EDAŞ’a ait Elektrik trafosunun çocukların oyun oynadığı parkın hemen bitişiğinde kaldığını söyleyen vatandaşlar ’burada çocuklarımız korku içinde oyun oynuyor. Elektrik trafolarında meydana gelen arızaları duyuyoruz, bu gibi trafolarda bazen patlamalarda oluyor. Daha önce TEDAŞ’a ait iken özelleşmeyle Çoruh EDAŞ’ın olan trafo binasının tehlike baş göstermeden kaldırılmasını istiyoruz. Bu trafo burada çok eski yıllardan beri var’ dediler. 

 

BELEDİYE BAŞKANIDA İSTİYOR 

 

Konu hakkın da bir açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’burada çocuklarımızın oyun yerinin bitişiğinde ki Trafo merkezinin kaldırılmasını istiyoruz. Bir kaza olsun istemiyoruz. İş işten geçtikten sonra pişman olmayalım. Bu bina hem eski hem ilçe merkezinde kalmış. Çoruh EDAŞ’tan bunu kaldırmasını istiyoruz. Belediye olarak bu trafoyu kaldırmak ve yapmak maddi olarak yapamayacağım bir iş. Belediyemiz bunu yapamaz. Çoruh EDAŞ eski trafomuzu bir kaza veya yangın olmadan çocuk parkımızın yanından kaldırmasını istiyoruz. Yapılacak yer konusunda Çoruh EDAŞ’a her konuda yardımcı olmaya da hazırız ’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi