RİZE'DE ÇÖKEN YOL ONARILMAYI BEKLİYOR.

Rize 13.08.2022 - 17:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3204+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇÖKEN YOL ONARILMAYI BEKLİYOR.

Rize'yi Erzurum'a bağlayan eski Devlet Karayolunun Rize Kalkandere güzergahında yer alan YOLBAŞI Köyü mevkinde  çöken kısım aylardır onarılmayı bekliyor. Karayolunun çift şeride çıkarılmasının ardından yolun çöken kısmı için sayısız fore kazık çakılmış çökme geçici olarak durdurulsa da   kayma bir türlü durdurulamamıştı. Bugünlerde yeniden kaymanın yaşandığı yerde yol tek şerİde düşürülerek ulaşım sağlanmaya çalışılırken Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğünce bugüne kadar yolda herhangi bir çalışmanın başlatılmamış olmasına vatandaşlar tepki göstererek; Bu yol Rize Erzurum eski devlet yolu bu kadar duyarsızlık olmaz,  Burası Cumhurbaşkanımızın ili Trabzon Bölge Müdürlüğüne sesleniyoruz  bu yol sıradan bir yol değildir  " diyerek çökmenin yaşandığı   yerde bir an önce gerekli çalışmaların başlatılmasını ve yolun çift şeritten ulaşııma açılmasını istiyorlar

Rize'yi Erzurum'a bağlayan eski Devlet Karayolunun Rize Kalkandere güzergahında yer alan YOLBAŞI Köyü mevkinde  çöken kısım aylardır onarılmayı bekliyor.


Karayolunun çift şeride çıkarılmasının ardından yolun çöken kısmı için sayısız fore kazık çakılmış çökme geçici olarak durdurulsa da   kayma bir türlü durdurulamamıştı.


Bugünlerde yeniden kaymanın yaşandığı yerde yol tek şerİde düşürülerek ulaşım sağlanmaya çalışılırken Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğünce bugüne kadar yolda herhangi bir çalışmanın başlatılmamış olmasına vatandaşlar tepki göstererek; Bu yol Rize Erzurum eski devlet yolu bu kadar duyarsızlık olmaz,  Burası Cumhurbaşkanımızın ili Trabzon Bölge Müdürlüğüne sesleniyoruz  bu yol sıradan bir yol değildir  " diyerek çökmenin yaşandığı   yerde bir an önce gerekli çalışmaların başlatılmasını ve yolun çift şeritten ulaşııma açılmasını istiyorlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi