RİZE!DE CRUİSE PROJESİNİ ENGELLEYEN SİYASETÇİ KİM?

Rize 27.03.2021 - 09:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2664+ kez okundu.
 

RİZE!DE CRUİSE PROJESİNİ ENGELLEYEN SİYASETÇİ KİM?

RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu’nun açıkladığı Rize’de Cruise projesini engelleyen siyasetçi kim sorusu cevap bekliyor.      Bölge turizmine ve ekonomik gelişmeye katkıda bulunacağı belirtilen Cruise gemilerinin Rize’ye gelmesi için projeler hazırladıklarını söyleyen RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu tv53.net te Turgay Ayhan’ın programında konu hakkında çok önemli açıklamada bulundu. Rize Limanına Cruise gemilerinin gelebilmesi için 300 metre uzunluğunda bir rıhtım yapılması gerektiği konusunda proje hazırladıklarını söyleyen Çillioğlu’fakat siyasette etkili konumda olan bir kişinin bu projeyi baltalayarak rafa kaldırdığını söyledi. Rize Limanının yolcu gemilerine açılması lazımdı. Bu konuda çok ciddi anlamda proje hazırladık. Bu gemilerin Rize’ye önemli katma değer katacağına inanıyorduk. Yurtdışına giderek çeşitli platformlarda sunumlar yaptık Rize’yi ön plana çıkararak dünyanın sayılı dergilerinde yer almasını sağladık. Çok kalabalık yolcu taşıyan bu gemilerin Rize’ye gelmesi için altyapı çalışmasında bulunduk dönemde Rize’de siyasette etkin olan kişi bu işe müdahil olduktan sonra bu işi baltaladı. Bizim istediğimiz 300 metrelik bir rıhtım uzatma işiydi. O zaman 11 milyona mal olacaktı. Bu rıhtım olsaydı Cruise gemileri kolayca yanaşacaktı. Bu projemiz duruyor sahiplenilirse destek olunursa yine destekleriz’ dedi.

RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu’nun açıkladığı Rize’de Cruise projesini engelleyen siyasetçi kim sorusu cevap bekliyor.

    
Bölge turizmine ve ekonomik gelişmeye katkıda bulunacağı belirtilen Cruise gemilerinin Rize’ye gelmesi için projeler hazırladıklarını söyleyen RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu tv53.net te Turgay Ayhan’ın programında konu hakkında çok önemli açıklamada bulundu. Rize Limanına Cruise gemilerinin gelebilmesi için 300 metre uzunluğunda bir rıhtım yapılması gerektiği konusunda proje hazırladıklarını söyleyen Çillioğlu’fakat siyasette etkili konumda olan bir kişinin bu projeyi baltalayarak rafa kaldırdığını söyledi. Rize Limanının yolcu gemilerine açılması lazımdı. Bu konuda çok ciddi anlamda proje hazırladık. Bu gemilerin Rize’ye önemli katma değer katacağına inanıyorduk. Yurtdışına giderek çeşitli platformlarda sunumlar yaptık Rize’yi ön plana çıkararak dünyanın sayılı dergilerinde yer almasını sağladık. Çok kalabalık yolcu taşıyan bu gemilerin Rize’ye gelmesi için altyapı çalışmasında bulunduk dönemde Rize’de siyasette etkin olan kişi bu işe müdahil olduktan sonra bu işi baltaladı. Bizim istediğimiz 300 metrelik bir rıhtım uzatma işiydi. O zaman 11 milyona mal olacaktı. Bu rıhtım olsaydı Cruise gemileri kolayca yanaşacaktı. Bu projemiz duruyor sahiplenilirse destek olunursa yine destekleriz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi