RİZE'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Törenler 29.10.2020 - 12:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4025+ kez okundu.
 

RİZE'DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYET 97 YAŞINDA.. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Rize ‘de de coşkuyla kutlandı. Rize’de dün çelenk koyma töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü kutlamaları bu sabah Rize Valiliğinde tebriklerin kabul edilmesi ile devam etti. Rize protokolu daha sonra resmi törenin yapılacağı Kurtuluş ilköğretim okul alanına geldi. Buradaki törende Vali Kemal Çeber’in  yanı sıra , Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Jandarma  Komutanı  Albay Hakan Dedebağı ,  Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Daire müdürleri STK’lar  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan törende ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü mesajı okundu.Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Halkın ve protokolun bayramlarını kutladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise Rize Valisi Kemal Çeber  yaptı. Öğrenciler tarafından Cumhuriyet konulu şiirler ve şarkılar okundu. Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve kurum kuruluşların eşliğinde gerçekleşen resmi  (kortej) geçit töreni  ile kutlama  sona erdirildi.

CUMHURİYET 97 YAŞINDA..


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Rize ‘de de coşkuyla kutlandı.


Rize’de dün çelenk koyma töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü kutlamaları bu sabah Rize Valiliğinde tebriklerin kabul edilmesi ile devam etti. Rize protokolu daha sonra resmi törenin yapılacağı Kurtuluş ilköğretim okul alanına geldi.


Buradaki törende Vali Kemal Çeber’in  yanı sıra , Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Jandarma  Komutanı  Albay Hakan Dedebağı ,  Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Daire müdürleri STK’lar  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan törende ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 97. Yıldönümü mesajı okundu.Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Halkın ve protokolun bayramlarını kutladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise Rize Valisi Kemal Çeber  yaptı.


Öğrenciler tarafından Cumhuriyet konulu şiirler ve şarkılar okundu. Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve kurum kuruluşların eşliğinde gerçekleşen resmi  (kortej) geçit töreni  ile kutlama  sona erdirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi