RİZE'DE DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Sağlık 17.08.2020 - 16:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2956+ kez okundu.
 

RİZE'DE DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Rize genelinde, İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Covid-19 Pandemisi ile mücadele amacıyla denetimler aralıksız olarak devam ediyor. Rize Valiliği bünyesinde oluşturulan ve yeni üniformaları ile denetimlere başlayan, Rize Valiliği Salgın Denetim Ekipleri, Rize genelinde, İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Covid-19 Pandemisi ile mücadele amacıyla maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm önlemlere yönelik denetimlere aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda Covid-19 Pandemesine karşı verilen mücadeleyi yakından takip eden Rize Valisi Kemal Çeber, Koronavirüs’ü yenme aşamasında kurallara uymanın çok önemli olduğu vurgusu yaptı. COVID-19 PANDEMİSİNİ YENMEK İÇİN HEPİMİZ KURALLARA UYMALIYIZ Vali Çeber, kontrollü normalleşme sürecinde vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, “ İçişleri Bakanlığımızca yayınlanan genelde kapsamında “Hepimiz İçin, Sağlık İçin” sloganı ile denetimlerimiz yapılmaya devam ediyor. Varolan pandemi sürecinin ilk başladığı günden itibaren maske, mesafe ve hijyen kurallarına vurgu yapmaktayız. Verilen bu mücadelede Rize’li hemşehirlilerimizin pek çoğu bu kurallara uygun olarak hareket etmekte. Bizde yapmış olduğumuz denetimlerde kurallara uygun olarak yapılmayan şeyleri tespit ederek engellemeyi hedefliyoruz. Kontollü normalleşme sürecinde her birimiz daha çok dikkat etmeli ve kurallara eksiksiz olarak uymalıyız. “ dedi.

Rize genelinde, İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Covid-19 Pandemisi ile mücadele amacıyla denetimler aralıksız olarak devam ediyor.


Rize Valiliği bünyesinde oluşturulan ve yeni üniformaları ile denetimlere başlayan, Rize Valiliği Salgın Denetim Ekipleri, Rize genelinde, İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Covid-19 Pandemisi ile mücadele amacıyla maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm önlemlere yönelik denetimlere aralıksız olarak devam ediyor.


Bu bağlamda Covid-19 Pandemesine karşı verilen mücadeleyi yakından takip eden Rize Valisi Kemal Çeber, Koronavirüs’ü yenme aşamasında kurallara uymanın çok önemli olduğu vurgusu yaptı.


COVID-19 PANDEMİSİNİ YENMEK İÇİN HEPİMİZ KURALLARA UYMALIYIZ


Vali Çeber, kontrollü normalleşme sürecinde vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, “ İçişleri Bakanlığımızca yayınlanan genelde kapsamında “Hepimiz İçin, Sağlık İçin” sloganı ile denetimlerimiz yapılmaya devam ediyor. Varolan pandemi sürecinin ilk başladığı günden itibaren maske, mesafe ve hijyen kurallarına vurgu yapmaktayız.


Verilen bu mücadelede Rize’li hemşehirlilerimizin pek çoğu bu kurallara uygun olarak hareket etmekte. Bizde yapmış olduğumuz denetimlerde kurallara uygun olarak yapılmayan şeyleri tespit ederek engellemeyi hedefliyoruz.


Kontollü normalleşme sürecinde her birimiz daha çok dikkat etmeli ve kurallara eksiksiz olarak uymalıyız. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi