RİZE'DE DENETİMLERİN SIKLAŞTIRILMASI İSTENİYOR

Rize 01.10.2020 - 23:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2657+ kez okundu.
 

RİZE'DE DENETİMLERİN SIKLAŞTIRILMASI İSTENİYOR

Göçmen kuşların yol güzergahında bulunan  Rize yöresinde usulsüz avlanmaya vatandaşlardan tepki var.   Rize ve  bölge illerinde yapılan  yasalara aykırı Deniz,  Dere,, Atmaca ve  Bıldırcın  kuşu avcılığı son yıllarda alınan önlemler sayesinde bir nebze de olsa azalmasına rağmen  özellikle Atmaca ve Bıldırcın avcılığı yapan avcıların, kulübeler kurup ,  ağ takilarak göçmen kuşların yol güzergahlarında avlanma yapmaları kus severlerin tepkisine neden oluyor.   Konu ile ilgili şikayetlerini dile getiren Rizeli duyarlı vatandaşlar , yetkililerin bu konuda daha aktif olmalarını ve denetimlerin daha sıkı bir şekilde aralıksız olarak sürdürmelerini ifade etttiler.  
Göçmen kuşların yol güzergahında bulunan  Rize yöresinde usulsüz avlanmaya vatandaşlardan tepki var.
 

Rize ve  bölge illerinde yapılan  yasalara aykırı Deniz,  Dere,, Atmaca ve  Bıldırcın  kuşu avcılığı son yıllarda alınan önlemler sayesinde bir nebze de olsa azalmasına rağmen  özellikle Atmaca ve Bıldırcın avcılığı yapan avcıların, kulübeler kurup ,  ağ takilarak göçmen kuşların yol güzergahlarında avlanma yapmaları kus severlerin tepkisine neden oluyor.
 

Konu ile ilgili şikayetlerini dile getiren Rizeli duyarlı vatandaşlar , yetkililerin bu konuda daha aktif olmalarını ve denetimlerin daha sıkı bir şekilde aralıksız olarak sürdürmelerini ifade etttiler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi