RİZE'DE DEV HORON HALKASINDA 3 SAAT HORON OYNANDI

Rize 15.08.2022 - 01:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2521+ kez okundu.
 

RİZE'DE DEV HORON HALKASINDA 3 SAAT HORON OYNANDI

 Rize'nin İkizdere ilçesi Ovit Yaylası'nda düzenlenen 22'nci Ekşioğlu Vakfı Ovit Yayla Festivalinde kurulan dev horon halkasında 3 saat horon oynandı.    İkizdere'nin Ovit Yaylası'nda 22’ncisi düzenlenen Ekşioğlu Vakfı Ovit Yayla Festivali’nin ikinci gününde katılımcılar horona doydu. Sanatçıların söylediği türkülere eşlik eden katılımcılar kurulan dev horon halkasında 3 saat horon oynadı. Zaman zaman artan tempo ile beraber horon halkası daha da büyürken, katılımcılar 2640 rakımda eğlencenin keyfini çıkardı. Yayladaki etkinliğe katılan yaklaşık 5 bin kişi, zirvedeki eğlenceyi Pinhani konseri ile devam ettirdi. Pinhani grubu sevilen şarkılarını seyirciler ile birlikte seslendirdi. Grubun solist Sinan Kaynakçı kemençe ve tulum çalarak söylediği yöresel türkülerle hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.    ÇÖP TOPLAMA YARIŞMASINDA ALTIN HEDİYE EDİLDİ   Yayla festivali, çöp toplama yarışması ile sona erdi. 10 dakika içerisinde alandan en fazla çöp toplayan yarışmacılara yarım, çeyrek ve gram altın hediye edildi.

 Rize'nin İkizdere ilçesi Ovit Yaylası'nda düzenlenen 22'nci Ekşioğlu Vakfı Ovit Yayla Festivalinde kurulan dev horon halkasında 3 saat horon oynandı. 

 

İkizdere'nin Ovit Yaylası'nda 22’ncisi düzenlenen Ekşioğlu Vakfı Ovit Yayla Festivali’nin ikinci gününde katılımcılar horona doydu. Sanatçıların söylediği türkülere eşlik eden katılımcılar kurulan dev horon halkasında 3 saat horon oynadı. Zaman zaman artan tempo ile beraber horon halkası daha da büyürken, katılımcılar 2640 rakımda eğlencenin keyfini çıkardı. Yayladaki etkinliğe katılan yaklaşık 5 bin kişi, zirvedeki eğlenceyi Pinhani konseri ile devam ettirdi. Pinhani grubu sevilen şarkılarını seyirciler ile birlikte seslendirdi. Grubun solist Sinan Kaynakçı kemençe ve tulum çalarak söylediği yöresel türkülerle hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. 

 

ÇÖP TOPLAMA YARIŞMASINDA ALTIN HEDİYE EDİLDİ

 

Yayla festivali, çöp toplama yarışması ile sona erdi. 10 dakika içerisinde alandan en fazla çöp toplayan yarışmacılara yarım, çeyrek ve gram altın hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi