RİZE'DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat 30.07.2021 - 19:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1534+ kez okundu.
 

RİZE'DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÖZGÜMÜŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ   Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş ve Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikası Mühendislerinden Tolga Özgümüş’ün babaları, Çay Tarım Dairesi Mühendislerinden Avniye Özgümüş’ün kayınbabası ve Rize Belediyesi Veterinerlerinden Birol Hatinoğlu’nun kayınbabası, Ali Özgümüş (85) yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliğinden hakkın rahmetine kavuştu. Tedavi görmekte olduğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden, ÇAYKUR Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş’ün babası Ali Özgümüş’ün, Rize’nin Fındıklı İlçesi Aksu Mahallesi Hacı Yahya Camisin de, Cuma namazı sonrası kalabalık bir cemaat topluğunun katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından, Fındıklı Aksu Mahallesindeki aile mezarlığında dualarla toprağa verildi. Çaykur Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş’ün babasının Fındıklı’daki cenaze namazına, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu, Dr. Turgay Turna, Erdinç Hatinoğlu ve çok sayıda Çaykur Daire Başkanı, Çaykur Çay Fabrika Müdürü,  Çaykur’da görev yapan memur ve işçiler, STK Temsilcileri, Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı Dr. Fethi Velioğlu, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu, Çaykur Eski Genel Müdür Yardımcılarından Osman Keser ve çok sayıda akrabaları, sevenleri ve Fındıklı halkı katıldılar.

ÖZGÜMÜŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
 

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş ve Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikası Mühendislerinden Tolga Özgümüş’ün babaları, Çay Tarım Dairesi Mühendislerinden Avniye Özgümüş’ün kayınbabası ve Rize Belediyesi Veterinerlerinden Birol Hatinoğlu’nun kayınbabası, Ali Özgümüş (85) yaşlılığa bağlı çoklu organ yetmezliğinden hakkın rahmetine kavuştu.


Tedavi görmekte olduğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden, ÇAYKUR Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş’ün babası Ali Özgümüş’ün, Rize’nin Fındıklı İlçesi Aksu Mahallesi Hacı Yahya Camisin de, Cuma namazı sonrası kalabalık bir cemaat topluğunun katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından, Fındıklı Aksu Mahallesindeki aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.


Çaykur Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özgümüş’ün babasının Fındıklı’daki cenaze namazına, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu, Dr. Turgay Turna, Erdinç Hatinoğlu ve çok sayıda Çaykur Daire Başkanı, Çaykur Çay Fabrika Müdürü,  Çaykur’da görev yapan memur ve işçiler, STK Temsilcileri, Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı Dr. Fethi Velioğlu, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu, Çaykur Eski Genel Müdür Yardımcılarından Osman Keser ve çok sayıda akrabaları, sevenleri ve Fındıklı halkı katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi