RİZE'DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat 28.09.2021 - 16:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3298+ kez okundu.
 

RİZE'DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir yıl önce yakalandığı amansız hastalıklarla mücadele eden ve dün Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Erdoğan’ın için Rize Sahil caminde öğle namazı sonrası Cenaze namazı kılındı. Cenazeye ,Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve  Rize eski Milletvekili Hasan Karal, Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmaı Ramiz Ongun, Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, Rize Valisi Kemal Çeber,Rize Belediye Başkan Rahmi Metin, Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Zerdeci, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Çiftçi ,STK Başkanları oda Başkanları muhasebeciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.. Merhum Erdoğan’ın için Esentepe köyünde kılınan cenaze namazının ardından cenazesi aynı köyde aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bir yıl önce yakalandığı amansız hastalıklarla mücadele eden ve dün Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Erdoğan’ın için Rize Sahil caminde öğle namazı sonrası Cenaze namazı kılındı.


Cenazeye ,Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve  Rize eski Milletvekili Hasan Karal, Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmaı Ramiz Ongun, Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, Rize Valisi Kemal Çeber,Rize Belediye Başkan Rahmi Metin, Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Zerdeci, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Çiftçi ,STK Başkanları oda Başkanları muhasebeciler ve çok sayıda vatandaş katıldı..


Merhum Erdoğan’ın için Esentepe köyünde kılınan cenaze namazının ardından cenazesi aynı köyde aile kabristanlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi