RİZE'DE EĞİTİME ADANMIŞ 41 YIL

Eğitim 15.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1633+ kez okundu.
 

RİZE'DE EĞİTİME ADANMIŞ 41 YIL

Rize'nin duayen eğitimcilerinden biri daha meslek hayatını sonlandırdı. Uzun yıllar Türk milli eğitim camiasına öğretmen ve Yönetici olarak hizmet eden en son görev yeri Rize Merkez kurtuluş İlkokulu Müdürlüğü olan Rize'nin başarılarıyla tanınan sevilen eğitimcisi Mustafa BABAOĞLU 41 yıllık meslek hayatının ardından emekliliğini isteyerek eğitim camiasına veda etti. Emeklilik kararını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran BABAOĞLU'nun Rize halkına, öğrencilerine ve meslektaşlarına hitaben yazdığı veda mesajı. Saygıdeğer meslektaşlarım, Değerli veliler ve Sevgili öğrencilerim. Öğretmenlik mesleğine, 07 Mart 1979 tarihinde Rize Çayeli Madenli İlkokulda başladım. Kars ve Rize illerinde toplam 41 yıl 4 ay 23 gün geçen yılların 27 yıl idari 14 yıldan fazla öğretmen olarak çalıştım. Onurla ve gururla yaptığım öğretmenlik mesleğinden, 30.07.2020 tarihinde emekli olmaya karar verdim. Çok sevdiğim sevdam olan hayatımın en çok zamanını geçirdiğim, eğitim camiasından ayrılmak tabi ki beni etkilemiştir. Öğretmenlik kariyerim boyunca kanunlar çerçevesinde görev yapmaya çalıştım. . Zamanımın büyük bir bölümünü, gecemi, gündüzümü okulda geçirdim. Aman, diktiğim fidanlar susuz kalmasın, aman aydınlık yolcularının önlerine karanlık çökmesin. Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızı, en başarılı bir şekilde yetiştirmek için gayret gösterdim. Başarılı ahlaklı yurdunu milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı yüreği Atatürk sevgisiyle dolu nesiller yetiştirmek için gayret gösterdik. Hayatımın en önemli bölümüne veda ederken, her zaman yanımda olan aileme, meslektaşlarıma, amirlerime, sevgili öğrencilerime, velilere çok teşekkür ediyor. En derin sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.   Hoşça kalın Mustafa BABAOĞLU

Rize'nin duayen eğitimcilerinden biri daha meslek hayatını sonlandırdı.


Uzun yıllar Türk milli eğitim camiasına öğretmen ve Yönetici olarak hizmet eden en son görev yeri Rize Merkez kurtuluş İlkokulu Müdürlüğü olan Rize'nin başarılarıyla tanınan sevilen eğitimcisi Mustafa BABAOĞLU 41 yıllık meslek hayatının ardından emekliliğini isteyerek eğitim camiasına veda etti.


Emeklilik kararını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran BABAOĞLU'nun Rize halkına, öğrencilerine ve meslektaşlarına hitaben yazdığı veda mesajı.


Saygıdeğer meslektaşlarım, Değerli veliler ve Sevgili öğrencilerim.


Öğretmenlik mesleğine, 07 Mart 1979 tarihinde Rize Çayeli Madenli İlkokulda başladım. Kars ve Rize illerinde toplam 41 yıl 4 ay 23 gün geçen yılların 27 yıl idari 14 yıldan fazla öğretmen olarak çalıştım. Onurla ve gururla yaptığım öğretmenlik mesleğinden, 30.07.2020 tarihinde emekli olmaya karar verdim.


Çok sevdiğim sevdam olan hayatımın en çok zamanını geçirdiğim, eğitim camiasından ayrılmak tabi ki beni etkilemiştir. Öğretmenlik kariyerim boyunca kanunlar çerçevesinde görev yapmaya çalıştım. . Zamanımın büyük bir bölümünü, gecemi, gündüzümü okulda geçirdim. Aman, diktiğim fidanlar susuz kalmasın, aman aydınlık yolcularının önlerine karanlık çökmesin. Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızı, en başarılı bir şekilde yetiştirmek için gayret gösterdim. Başarılı ahlaklı yurdunu milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı yüreği Atatürk sevgisiyle dolu nesiller yetiştirmek için gayret gösterdik.


Hayatımın en önemli bölümüne veda ederken, her zaman yanımda olan aileme, meslektaşlarıma, amirlerime, sevgili öğrencilerime, velilere çok teşekkür ediyor. En derin sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

 

Hoşça kalın


Mustafa BABAOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi