RİZE'DE EVE GİREN TİLKİYİ ELLERİYLE BESLEDİ.

Rize 05.04.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3072+ kez okundu.
 

RİZE'DE EVE GİREN TİLKİYİ ELLERİYLE BESLEDİ.

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde Muammet Ermiş, yayla evine giren tilkiye yiyecek verdi.  Çamlıhemşin ilçesinde karla kaplı   Galer Düzü yaylasında aç kalan tilki, yiyecek bulmak için Muhammet Ermiş'in evinin önüne geldi. Evinin avlusunda tilkiyi elleriyle besleyen Ermiş, "Acaba peynir mi versek, yoksa bol tereyağlı mıhlama mı yapsak” diyerek espri yaptı. Tilki yiyecekleri yedikten osnra gözden kayboldu. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde Muammet Ermiş, yayla evine giren tilkiye yiyecek verdi.  Çamlıhemşin ilçesinde karla kaplı

 

Galer Düzü yaylasında aç kalan tilki, yiyecek bulmak için Muhammet Ermiş'in evinin önüne geldi. Evinin avlusunda tilkiyi elleriyle besleyen Ermiş, "Acaba peynir mi versek, yoksa bol tereyağlı mıhlama mı yapsak” diyerek espri yaptı. Tilki yiyecekleri yedikten osnra gözden kayboldu. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi