RİZE'DE FRENLERİ ISINAN TIR YAN YATARAK YANDI

Rize 20.04.2021 - 12:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2804+ kez okundu.
 

RİZE'DE FRENLERİ ISINAN TIR YAN YATARAK YANDI

Erzurum’dan yüklediği asfalt malzemesini Rize’ye götüren Bilal Doğan yönetimindeki 73 FE 081 Plakalı TIR İkizdere ilçesinin Tulumpınar köyü mevkiinde frenlerinin ısınmasıyla yan yatarak frenleri alev aldı.      Ovit Dağından rampa aşağı hızlı inerek frenler ısınınca tekerleri tutuşan araç yangını daha fazla büyümeden İkizdere İtfaiyesinin çalışmasıyla söndürüldü fakat araç kullanılmayacak duruma geldi. Tulumpınar köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Ovit Dağından rampa aşağı inen  ve asfalt malzemesi taşıyan Bilal Doğan yönetimindeki 73 FE 081 plakalı TIR frenlerinin ısınması ve frenlerinin tutmaması sonucu şoförün daha büyük bir kazaya sebebiyet vermemesi için aracı devirmesi sonucu çıkan yangına İkizdere itfaiyesi kısa bir zamanda müdahale etti. Kazada araç sürücüsü Bilal Doğan yara almadan kurtuldu.       TIR yangınına hemen İkizdere Belediyesi itfaiye ekibinin müdahalede bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’şoförünün yaralanmaması ve her hangi bir can kaybının olmaması tesellimiz. Buradan bu yolu kullanacak şoför kardeşlerime ikazımızdır. Özellikle Ovit çıkışından İkizdere’ye kadar olan mesafede maalesef şoförlerimiz süratli yol alıyor bu yol rampa aşağı olduğundan araçlar frenlere yükleniyor ve ölümcül sonuçlara varan kazalara sebebiyet veriliyor. Ovit inişinden muhakkak yavaş inmelerini tavsiye ederim’dedi.

Erzurum’dan yüklediği asfalt malzemesini Rize’ye götüren Bilal Doğan yönetimindeki 73 FE 081 Plakalı TIR İkizdere ilçesinin Tulumpınar köyü mevkiinde frenlerinin ısınmasıyla yan yatarak frenleri alev aldı.

    
Ovit Dağından rampa aşağı hızlı inerek frenler ısınınca tekerleri tutuşan araç yangını daha fazla büyümeden İkizdere İtfaiyesinin çalışmasıyla söndürüldü fakat araç kullanılmayacak duruma geldi. Tulumpınar köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Ovit Dağından rampa aşağı inen  ve asfalt malzemesi taşıyan Bilal Doğan yönetimindeki 73 FE 081 plakalı TIR frenlerinin ısınması ve frenlerinin tutmaması sonucu şoförün daha büyük bir kazaya sebebiyet vermemesi için aracı devirmesi sonucu çıkan yangına İkizdere itfaiyesi kısa bir zamanda müdahale etti. Kazada araç sürücüsü Bilal Doğan yara almadan kurtuldu.

     
TIR yangınına hemen İkizdere Belediyesi itfaiye ekibinin müdahalede bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’şoförünün yaralanmaması ve her hangi bir can kaybının olmaması tesellimiz. Buradan bu yolu kullanacak şoför kardeşlerime ikazımızdır. Özellikle Ovit çıkışından İkizdere’ye kadar olan mesafede maalesef şoförlerimiz süratli yol alıyor bu yol rampa aşağı olduğundan araçlar frenlere yükleniyor ve ölümcül sonuçlara varan kazalara sebebiyet veriliyor. Ovit inişinden muhakkak yavaş inmelerini tavsiye ederim’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi