RİZE'DE GÖREV YAPMIŞ 3 İSME YENİ GÖREV

Rize 26.01.2021 - 18:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3232+ kez okundu.
 

RİZE'DE GÖREV YAPMIŞ 3 İSME YENİ GÖREV

İlçede görev yaparak çalışmalarıyla iz bırakan devlet adamı 3 Kaymakam İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturmayla görevden alınan ilçe Kaymakamlarının yerine atandı.                         Alper Balcı Kaymakam ve Belediye Başkanı        2018 yılında Eskişehir Vali Yardımcılığına atanan Alper Balcı görev yaptığı İkizdere, Tunceli-Pülümür, Trabzon- Maçka, Nevşehir Ürgüp ilçelerinde halen efsane Kaymakam olarak anılıyor. Tunceli Pülümür Kaymakamlığında yaptığı çalışmalarla, asayişte attığı önemli adımlarla bölgede yılım Kaymakamı seçilmişti. Alper Balcı Ürgüp Kaymakamı iken Güneydoğudaki Hendek Operasyonlarında Şırnak, Cizre ve Silopi’de 6 ay boyunca Koordinatörlük görevinde bulunmuştu.     Eskişehir Vali Yardımcılığından Diyadin kaymakamlığına atanan Alper Balcı kayyumla yönetilen Diyadin Belediye Başkanlığını da yürütecek.                       Abdil Koç Kırıkkale Keskin’den Adıyaman Kahta’ya     2012-2013 yılları arasında İkizdere Kaymakamlığında bulunan Abdil Koç kamu yatırımlarının sıkı bir takipçisi ve tek kuruşun heba edilmemesiyle tanınıyor. Görev süresince İkizdere köy yatırımlarını tek tek yerinde görerek ödeneklere evet demesiyle tanındı. ODTÜ mezunu dürüst ve çalışkanlığı ile örnek bir kaymakamdı.     Artvin Ardanuç ve Kars Arpaçay Kaymakamlığından Sonra 2020 yılı sonlarında Kırıkkale –Keskin Kaymakamlığına atanmıştı. Keskin İlçesinde 3 ay Kaymakamlık yaparken İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Adıyaman-Kâhta Kaymakamlığına atandı. Kâhta ilçesi Menzil tarikatının merkezi durumundaki bir ilçe.     Ardanuç Kaymakamlığı sırasında Suriye- Fırat Kalkanı Bölgesindeki insani yardım faaliyetlerini koordine etmek üzere Vali yardımcısı olarak Kilis Valiliği emrinde görevlendirilmiş ve 6 ay bu bölgede başarıyla görev yapmıştı. Yeni yapılan İkizdere Kaymakamlık binasında makamına bir gün oturduktan sonra tayininin çıkmasıyla hatırlanıyor.                Urfa-Bozova’dan Osmaniye- Bahçe’ye Halil İbrahim Kazar     İkizdere Kaymakamlığında 2015-2017 yıllarında görev yapan İstanbul-Emir Sultanlı Kadir Has Üniversitesi mezunu Halil İbrahim Kazar açık sözlü ve çok konuşmasıyla tanınıyor. İlçede görev yaptığında ilk kez kurduğu İDAK İkizdere Arama Kurtarma ekibi doğal afetlerde özellikle aranılan bir ekip oluyor.       İkizdere’den Bingöl Yayladere Kaymakamlığına atanan H.İbrahim Kazar buradaki görevi sonrası Şanlıurfa-Bozova Kaymakamlığına atanmıştı.      Osmaniye Bahçe Kaymakamının görevden alınması ile boşalan Kaymakamlığa İçişleri Bakanlığı tarafından atanan Halil İbrahim Kazar Osmaniye-Bahçeliye giderek görevine başladı.

İlçede görev yaparak çalışmalarıyla iz bırakan devlet adamı 3 Kaymakam İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturmayla görevden alınan ilçe Kaymakamlarının yerine atandı.

 

                     
Alper Balcı Kaymakam ve Belediye Başkanı

      
2018 yılında Eskişehir Vali Yardımcılığına atanan Alper Balcı görev yaptığı İkizdere, Tunceli-Pülümür, Trabzon- Maçka, Nevşehir Ürgüp ilçelerinde halen efsane Kaymakam olarak anılıyor. Tunceli Pülümür Kaymakamlığında yaptığı çalışmalarla, asayişte attığı önemli adımlarla bölgede yılım Kaymakamı seçilmişti. Alper Balcı Ürgüp Kaymakamı iken Güneydoğudaki Hendek Operasyonlarında Şırnak, Cizre ve Silopi’de 6 ay boyunca Koordinatörlük görevinde bulunmuştu.

   
Eskişehir Vali Yardımcılığından Diyadin kaymakamlığına atanan Alper Balcı kayyumla yönetilen Diyadin Belediye Başkanlığını da yürütecek.

 

                   
Abdil Koç Kırıkkale Keskin’den Adıyaman Kahta’ya

   
2012-2013 yılları arasında İkizdere Kaymakamlığında bulunan Abdil Koç kamu yatırımlarının sıkı bir takipçisi ve tek kuruşun heba edilmemesiyle tanınıyor. Görev süresince İkizdere köy yatırımlarını tek tek yerinde görerek ödeneklere evet demesiyle tanındı. ODTÜ mezunu dürüst ve çalışkanlığı ile örnek bir kaymakamdı.

   
Artvin Ardanuç ve Kars Arpaçay Kaymakamlığından Sonra 2020 yılı sonlarında Kırıkkale –Keskin Kaymakamlığına atanmıştı. Keskin İlçesinde 3 ay Kaymakamlık yaparken İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Adıyaman-Kâhta Kaymakamlığına atandı. Kâhta ilçesi Menzil tarikatının merkezi durumundaki bir ilçe.

   
Ardanuç Kaymakamlığı sırasında Suriye- Fırat Kalkanı Bölgesindeki insani yardım faaliyetlerini koordine etmek üzere Vali yardımcısı olarak Kilis Valiliği emrinde görevlendirilmiş ve 6 ay bu bölgede başarıyla görev yapmıştı. Yeni yapılan İkizdere Kaymakamlık binasında makamına bir gün oturduktan sonra tayininin çıkmasıyla hatırlanıyor.

 
            
Urfa-Bozova’dan Osmaniye- Bahçe’ye Halil İbrahim Kazar

   
İkizdere Kaymakamlığında 2015-2017 yıllarında görev yapan İstanbul-Emir Sultanlı Kadir Has Üniversitesi mezunu Halil İbrahim Kazar açık sözlü ve çok konuşmasıyla tanınıyor. İlçede görev yaptığında ilk kez kurduğu İDAK İkizdere Arama Kurtarma ekibi doğal afetlerde özellikle aranılan bir ekip oluyor.

     
İkizdere’den Bingöl Yayladere Kaymakamlığına atanan H.İbrahim Kazar buradaki görevi sonrası Şanlıurfa-Bozova Kaymakamlığına atanmıştı.

    
Osmaniye Bahçe Kaymakamının görevden alınması ile boşalan Kaymakamlığa İçişleri Bakanlığı tarafından atanan Halil İbrahim Kazar Osmaniye-Bahçeliye giderek görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi