RİZE'DE GÖREVLİ KAYMAKAM KARAMAN'A ATANDI

Rize 12.08.2022 - 05:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3076+ kez okundu.
 

RİZE'DE GÖREVLİ KAYMAKAM KARAMAN'A ATANDI

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan Kaymakam atamalarından İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral’inde görev yeri değişti.     Gümüşhaneli Kaymakam Hacı Kerim Meral 2021 yılı Ağustos ayında yayınlanan Kararname ile ilçeye atanmıştı. Görev yaptığı kısa sürede ilçeyi çevreyi ve insanları tanıyarak güzel çalışmalarda bulunan Kaymakam Hacı Kerim Meral’in görev süresinin dolmasına 1 seneden daha fazla süre varken tayininin Karaman'ın Ermenek ilçesine  çıkarılması ilçede tepki ile karşılandı. İlçedeki STK temsilcilerinden Minibüsçüler Kooperatif Başkanlığı yönetiminden Recep Çakır yaptığı açıklamada’’ Kaymakamımız ilçede kısa sürede güzel çalışmalarda bulundu. Halkımızla içiçe hizmetin peşinde. Fakat görev süresi dolmadan birileri ardına düşerek tayinini istedi. Yapılan çok ayıp ve çirkindir. Tabelasında Adalet olan İktidar partisinin ilçedeki temsilcileri bu olay ile bir kez daha sınıfta kalmıştır. İş yapan idareci ile ne alıp veremediğiniz var. Cumhurbaşkanı konuyu bilemez buradaki birileri olumlu işler yapacağına çalışan insanımızla oynayarak ilçeden adeta sürgün olmalarına sebep oluyor. Böyle giderse ilçede Kaymakam istemiyoruz varın orayı siz idare ediniz. Sizlere biat edecek adam arıyorsunuz. İtaat etmeyen sizin emirlerinize uymayan Kaymakamlar ilçeden gidecekse bundan sonra buraya kimse gelmesin. Bu olaydan sonra buraya kimsede gelmek istemez’ ’dedi.  

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılan Kaymakam atamalarından İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral’inde görev yeri değişti.
   

Gümüşhaneli Kaymakam Hacı Kerim Meral 2021 yılı Ağustos ayında yayınlanan Kararname ile ilçeye atanmıştı. Görev yaptığı kısa sürede ilçeyi çevreyi ve insanları tanıyarak güzel çalışmalarda bulunan Kaymakam Hacı Kerim Meral’in görev süresinin dolmasına 1 seneden daha fazla süre varken tayininin Karaman'ın Ermenek ilçesine  çıkarılması ilçede tepki ile karşılandı. İlçedeki STK temsilcilerinden Minibüsçüler Kooperatif Başkanlığı yönetiminden Recep Çakır yaptığı açıklamada’’ Kaymakamımız ilçede kısa sürede güzel çalışmalarda bulundu. Halkımızla içiçe hizmetin peşinde. Fakat görev süresi dolmadan birileri ardına düşerek tayinini istedi. Yapılan çok ayıp ve çirkindir. Tabelasında Adalet olan İktidar partisinin ilçedeki temsilcileri bu olay ile bir kez daha sınıfta kalmıştır. İş yapan idareci ile ne alıp veremediğiniz var. Cumhurbaşkanı konuyu bilemez buradaki birileri olumlu işler yapacağına çalışan insanımızla oynayarak ilçeden adeta sürgün olmalarına sebep oluyor. Böyle giderse ilçede Kaymakam istemiyoruz varın orayı siz idare ediniz. Sizlere biat edecek adam arıyorsunuz. İtaat etmeyen sizin emirlerinize uymayan Kaymakamlar ilçeden gidecekse bundan sonra buraya kimse gelmesin. Bu olaydan sonra buraya kimsede gelmek istemez’ ’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi