RİZE'DE GÖREVLİ ÖĞRETMEN PROJE ORTAĞI OLDU

Eğitim 11.02.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2876+ kez okundu.
 

RİZE'DE GÖREVLİ ÖĞRETMEN PROJE ORTAĞI OLDU

TÜRKİYE-İTALYA ETWİNNİNG ORTAK PROJESİ RİZE PAZAR NECAT SAĞBAŞ ANADOLU LİSESİ   Beden eğitimi ve Spor Öğretmeni   Seher BEKAR      LET EVERY CHİLD HAVE A TREE   (HER ÇOCUĞUN BİR AĞACI OLSUN) etwinning projesine ortak oldu.   10 Türk ve 2 İtalyan üğretmen ortağı bulunan uluslararası boyuttaki proje 60 öğrenciyle beraber yürütülmektedir. Proje Şubat ayında çalışmalarına başlamıştır. Ülke içinde Konya ,Ordu, Amasya ,Ankara, Karabük, Kocaeli ve Rize illerinin katıldığı projeye İtalya’dan  ise AIROLA (BENEVENTO), Bologna (Bo) şehirlerinden katılım sağlanmaktadır. Projenin amacı öğrencilere ağaç ve doğa sevgisini aşılamak,  sorumluluk alıp ağaç dikmelerini sağlamaktır. Proje farklı iklimlerde ve ülkelerde yaşayan öğrencilerin diğer coğrafyaları tanımasını sağlamayı aynı zamanda tohum alışverişi yapmayı da hedeflemektedir. Farklı coğrafyalardan ortakların katıldığı projeye RİZE PAZAR NECAT SAĞBAŞ ANADOLU LİSESİ   ev sahipliği yapmaktadır.

TÜRKİYE-İTALYA ETWİNNİNG ORTAK PROJESİ


RİZE PAZAR NECAT SAĞBAŞ ANADOLU LİSESİ   Beden eğitimi ve Spor Öğretmeni   Seher BEKAR      LET EVERY CHİLD HAVE A TREE   (HER ÇOCUĞUN BİR AĞACI OLSUN) etwinning projesine ortak oldu.
 

10 Türk ve 2 İtalyan üğretmen ortağı bulunan uluslararası boyuttaki proje 60 öğrenciyle beraber yürütülmektedir. Proje Şubat ayında çalışmalarına başlamıştır. Ülke içinde Konya ,Ordu, Amasya ,Ankara, Karabük, Kocaeli ve Rize illerinin katıldığı projeye İtalya’dan  ise AIROLA (BENEVENTO), Bologna (Bo) şehirlerinden katılım sağlanmaktadır. Projenin amacı öğrencilere ağaç ve doğa sevgisini aşılamak,  sorumluluk alıp ağaç dikmelerini sağlamaktır.


Proje farklı iklimlerde ve ülkelerde yaşayan öğrencilerin diğer coğrafyaları tanımasını sağlamayı aynı zamanda tohum alışverişi yapmayı da hedeflemektedir.


Farklı coğrafyalardan ortakların katıldığı projeye RİZE PAZAR NECAT SAĞBAŞ ANADOLU LİSESİ   ev sahipliği yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi