RİZE'DE HALK EĞİTİM 62 KURS AÇTI

Eğitim 15.12.2021 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3323+ kez okundu.
 

RİZE'DE HALK EĞİTİM 62 KURS AÇTI

Rize İkizdere  İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından bu yıl içerisinde 32 adeti mesleki ve teknik, 30 adeti ise genel kurs olmak üzere toplam 62 kurs açıldı.      Kurs faaliyetlerinin sürdürüldüğü İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Hizmet Binasına ziyaret eden Kaymakam Hacı Kerim Meral İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Kalemciden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi olarak bu eğitim öğretim yılında toplam 62 kurs açtıklarını söyleyen Fatma Kalemci ‘’ihtiyaç olduğunda kurs çalışmalarımız devam edecek’ dedi. Kaymakam Meral resim, muhasebe, Kuran-ı Kerim (Elifba) okuma, takı işlemeciliği, spor, tekstil, ahşap oymacılığı, kilim dokuma gibi birçok alan üzerine açılan atölye ve eğitim sınıflarına da ziyaret ve incelemede bulunarak öğrenci - kursiyerlerle bir araya geldi.  Kurslarını başarı ile bitiren öğrenci ve kursiyerlere Kurs Bitirme Belgeleri Kaymakam Hacı Kerim Meral tarafından verildi.  Kaymakam Hacı Kerim Meral’’ Kurs faaliyetlerinin sürdürüldüğü hizmet binasındaki araç/gereç, materyal ve makine donanımları tamamlama çalışmaları için verilen desteğin her zaman devam edeceğini ‘’söyledi.

Rize İkizdere  İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından bu yıl içerisinde 32 adeti mesleki ve teknik, 30 adeti ise genel kurs olmak üzere toplam 62 kurs açıldı.

    
Kurs faaliyetlerinin sürdürüldüğü İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Hizmet Binasına ziyaret eden Kaymakam Hacı Kerim Meral İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Kalemciden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi olarak bu eğitim öğretim yılında toplam 62 kurs açtıklarını söyleyen Fatma Kalemci ‘’ihtiyaç olduğunda kurs çalışmalarımız devam edecek’ dedi. Kaymakam Meral resim, muhasebe, Kuran-ı Kerim (Elifba) okuma, takı işlemeciliği, spor, tekstil, ahşap oymacılığı, kilim dokuma gibi birçok alan üzerine açılan atölye ve eğitim sınıflarına da ziyaret ve incelemede bulunarak öğrenci - kursiyerlerle bir araya geldi.  Kurslarını başarı ile bitiren öğrenci ve kursiyerlere Kurs Bitirme Belgeleri Kaymakam Hacı Kerim Meral tarafından verildi.  Kaymakam Hacı Kerim Meral’’ Kurs faaliyetlerinin sürdürüldüğü hizmet binasındaki araç/gereç, materyal ve makine donanımları tamamlama çalışmaları için verilen desteğin her zaman devam edeceğini ‘’söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi