RİZE'DE HASTANE ÖNCESİ ACİL SAĞLIK SİMİLASYON EĞİTİMİ

Sağlık 22.01.2021 - 20:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2375+ kez okundu.
 

RİZE'DE HASTANE ÖNCESİ ACİL SAĞLIK SİMİLASYON EĞİTİMİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde ‘’Hastane Öncesi Acil Sağlık Simülasyon Eğitimi’’ düzenlendi. Eğitime 112 Acil Sağlık, UMKE ve İnme mobil uygulamasındaki başarılı çalışmaları dolayısıyla Eskişehir, Çanakkale, İzmir, Bolu, Aksaray, Manisa ve Ankara illerinden doktor, sağlık memuru (ATT), sağlık teknikeri (Paramedik) ve hemşireler katıldı. Ülkemizdeki gelişmiş yeni teknoloji ile donatılmış merkezlerden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Klinik Simulasyon Merkezinde gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar, alanında uzman akademisyenlerin gözetiminde, ev ortamında veya ambulansta doğum, doğum sonrası yenidoğan stabilizasyonu, ileri seviyede kardiyak yaşam desteği konularından oluşan eğitimleri yüksek gerçeklikli simülatörlerde yoğun olarak uygulama imkânı buldular. Çalışanların mesleki gelişimine katkı sağlayacağı hedeflenen eğitimin sonunda katılımcılara başarı belgeleri Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından verildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde ‘’Hastane Öncesi Acil Sağlık Simülasyon Eğitimi’’ düzenlendi.


Eğitime 112 Acil Sağlık, UMKE ve İnme mobil uygulamasındaki başarılı çalışmaları dolayısıyla Eskişehir, Çanakkale, İzmir, Bolu, Aksaray, Manisa ve Ankara illerinden doktor, sağlık memuru (ATT), sağlık teknikeri (Paramedik) ve hemşireler katıldı.


Ülkemizdeki gelişmiş yeni teknoloji ile donatılmış merkezlerden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Klinik Simulasyon Merkezinde gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar, alanında uzman akademisyenlerin gözetiminde, ev ortamında veya ambulansta doğum, doğum sonrası yenidoğan stabilizasyonu, ileri seviyede kardiyak yaşam desteği konularından oluşan eğitimleri yüksek gerçeklikli simülatörlerde yoğun olarak uygulama imkânı buldular.


Çalışanların mesleki gelişimine katkı sağlayacağı hedeflenen eğitimin sonunda katılımcılara başarı belgeleri Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi