RİZE'DE İÇ YOL AYDINLATMALAR TAMAMLANIYOR...

Rize 04.07.2021 - 12:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1996+ kez okundu.
 

RİZE'DE İÇ YOL AYDINLATMALAR TAMAMLANIYOR...

GÜNDOĞDU İÇ YOL AYDINLATMALARI TAMAMLANIYOR... Engindere, Taşlıdere ve Hamidiye mahallerinden geçen ve halk arasında Gündoğdu iç yolu olarak bilinen Menderes Bulvarı’nda altyapı yenileme çalışmaları Karayolları tarafından Rize Belediyesi koordinesinde tamamlandı. Projenin üstyapı imalatında Rize Belediyesi tarafından kullanılan estetik görünümlü ve tasarruflu led teknolojili aydınlatmaların ise 1. etabı tamamlandı 2. Etap çalışmaları ise devam ediyor. Bulvarın alt yapısından elektrik ve haberleşme hatlarına, kaldırım çalışmalarından yağmursuyu giderlerine kadar bütünü yenilendi. Şehre yakışır modern bir görünüm kazanan bulvar, vatandaşların da beğenisini topladı. Sanayi kavşağından Gündoğdu caddesinin girişine kadar toplamda 3 kilometrelik bulvarda 2. etap aydınlatma çalışmalarıyla birlikte proje tamamlanacak.

GÜNDOĞDU İÇ YOL AYDINLATMALARI TAMAMLANIYOR...


Engindere, Taşlıdere ve Hamidiye mahallerinden geçen ve halk arasında Gündoğdu iç yolu olarak bilinen Menderes Bulvarı’nda altyapı yenileme çalışmaları Karayolları tarafından Rize Belediyesi koordinesinde tamamlandı. Projenin üstyapı imalatında Rize Belediyesi tarafından kullanılan estetik görünümlü ve tasarruflu led teknolojili aydınlatmaların ise 1. etabı tamamlandı 2. Etap çalışmaları ise devam ediyor.


Bulvarın alt yapısından elektrik ve haberleşme hatlarına, kaldırım çalışmalarından yağmursuyu giderlerine kadar bütünü yenilendi. Şehre yakışır modern bir görünüm kazanan bulvar, vatandaşların da beğenisini topladı.


Sanayi kavşağından Gündoğdu caddesinin girişine kadar toplamda 3 kilometrelik bulvarda 2. etap aydınlatma çalışmalarıyla birlikte proje tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi