RİZE'DE İL MÜDÜRLERİNDEN DAHA AÇIKLAYICI OLMALARINI İSTEDİ

Siyaset 22.06.2021 - 08:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2380+ kez okundu.
 

RİZE'DE İL MÜDÜRLERİNDEN DAHA AÇIKLAYICI OLMALARINI İSTEDİ

Ak Parti Kadın kolları Genel başkanı Ayşe KEŞİR Rize İl başkan yardımcısı Ali İmran BÜYÜK nezaretinde birtakım ziyaretlerde bulunduktan sonra Rize'de faaliyette bulunan kadın girişimciler STO yöneticileri ve ilimizin basının da katılımıyla ziraat çay bahçesinde tanışma ve kısa değerlendirmede bulunduktan sonra ,Halkın kamu kurum amirlerinin de hazır bulunduğu Üniversitemizin konferans salonun da İlimize gelmelerinin asıl nedenlerinin ne olduğu hakkında geniş bilgilendirici açıklamalarda bulundular.       Konferans salonunda Rize Belediye başkanı, Üniversitemizin rektörü, Ak Parti kadın kolları başkanı ve üyeleri il ilçe yöneticileri, nezih Rize halkı bayan girişimciler, özellikle genç bayanlar yoğun ilgi gösterdi.      Üniversitedeki Konferansı Denizli Milletvekili Kadın kolları Genel Başkan yardımcısı Nilgün ÖK yöneltti. Konuşmalara başlamadan önce Kadın kent konseyi başkan yardımcısı Nurgül BEŞİKÇİ açılış konuşmasını yaptıktan sonra ,Tarım il müdürü, Orman il müdürü ve İŞKUR müdürü, Rize'deki desteklemeler projeler hibelerin ve vadelerin ne kadar olduğunu hayvancılık bitki meyve orman alanındaki çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdiler. Sık sık Tarım ve orman il müdürlerinin konuşmalarında ÖK araya girerek hibelerin projelerin vadelerin ve ne tür çalışmalarda bulunduklarının daha açıklayıcı olmaları babında sorular sordu. Genç bayan girişimcilerin soru cevap şeklinde gecen konferans Rize'miz için yararlı geç tığı gözlemlendi.       Özellikle Kadın kolları genel başkanı Sayın Düzce milletvekili ve  Ayşe KEŞMİR açıklamalarında sık sık vurguladığı hükümetlerinin kadın ve genç girişimcilere yapılan hibelerin yardımların yeterince duyurulmadığını bu konuda daha aktif şekilde çalışılması gerek tığının belirtmesi dikkatlerden kaçmadı

Ak Parti Kadın kolları Genel başkanı Ayşe KEŞİR Rize İl başkan yardımcısı Ali İmran BÜYÜK nezaretinde birtakım ziyaretlerde bulunduktan sonra Rize'de faaliyette bulunan kadın girişimciler STO yöneticileri ve ilimizin basının da katılımıyla ziraat çay bahçesinde tanışma ve kısa değerlendirmede bulunduktan sonra ,Halkın kamu kurum amirlerinin de hazır bulunduğu Üniversitemizin konferans salonun da İlimize gelmelerinin asıl nedenlerinin ne olduğu hakkında geniş bilgilendirici açıklamalarda bulundular.
     
Konferans salonunda Rize Belediye başkanı, Üniversitemizin rektörü, Ak Parti kadın kolları başkanı ve üyeleri il ilçe yöneticileri, nezih Rize halkı bayan girişimciler, özellikle genç bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

    
Üniversitedeki Konferansı Denizli Milletvekili Kadın kolları Genel Başkan yardımcısı Nilgün ÖK yöneltti. Konuşmalara başlamadan önce Kadın kent konseyi başkan yardımcısı Nurgül BEŞİKÇİ açılış konuşmasını yaptıktan sonra ,Tarım il müdürü, Orman il müdürü ve İŞKUR müdürü, Rize'deki desteklemeler projeler hibelerin ve vadelerin ne kadar olduğunu hayvancılık bitki meyve orman alanındaki çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdiler. Sık sık Tarım ve orman il müdürlerinin konuşmalarında ÖK araya girerek hibelerin projelerin vadelerin ve ne tür çalışmalarda bulunduklarının daha açıklayıcı olmaları babında sorular sordu. Genç bayan girişimcilerin soru cevap şeklinde gecen konferans Rize'miz için yararlı geç tığı gözlemlendi.

     
Özellikle Kadın kolları genel başkanı Sayın Düzce milletvekili ve  Ayşe KEŞMİR açıklamalarında sık sık vurguladığı hükümetlerinin kadın ve genç girişimcilere yapılan hibelerin yardımların yeterince duyurulmadığını bu konuda daha aktif şekilde çalışılması gerek tığının belirtmesi dikkatlerden kaçmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi