RİZE'DE İLÇEYİ BY-PAS EDECEK TÜNELDE ÇALIŞMALAR DURDU.

Rize 10.07.2021 - 22:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2115+ kez okundu.
 

RİZE'DE İLÇEYİ BY-PAS EDECEK TÜNELDE ÇALIŞMALAR DURDU.

Tamamlandığında İlçe merkezini baypas ederek geçecek olan 3340 metre uzunluğundaki çift tüplü tünelin delme çalışmalarına ödeneksizlikten ara verildiği öğrenildi.       Rize-Erzurum-GAP-Mardin Sevgi Yolu diye isimlendirilen proje kapsamında 2008 yılında başlayan karayolunda iyileştirmeler çalışması 13 yıldır tamamlanamadı. İyidere sahilden ihtiyaca yeterli olmayan bir gidiş bir geliş olan 35 km lik karayolunu vasıflı yola döndürme projesinde çalışmaların tamamlanmaması yöre insanının tepkisine sebep oluyor.                               13 yılda 35 km lik yol tamamlanamadı       13 yılda 35 km’lik İyidere-İkizdere güzergâhının halen bitirilemediğinden dert yanan vatandaşlar yolumuzu bir an önce tamamlayın diyor. İyidere-İkizdere arasında yapımı tamamlanan 3.820 metre uzunluğundaki Güneyce Tüneli trafiğe açılmışken bağlantı yolları henüz hizmete girmedi.     Ayrıca İkizdere ilce merkezini baypas ederek geçen tünel iki etaptan meydana gelecek. İkizdere-1 Tüneli 3340 metre devamında İkizdere-2 Tüneli 1160 metre olmak üzere toplam 4500 metre uzunluğunda yapılacağı projelendirilerek ihale edilmiş ve delme çalışmasına başlanmıştı. Ödenek olmadığından duran tünel delme çalışmasına ne zaman başlanacak merakla bekleniyor.

Tamamlandığında İlçe merkezini baypas ederek geçecek olan 3340 metre uzunluğundaki çift tüplü tünelin delme çalışmalarına ödeneksizlikten ara verildiği öğrenildi.

     
Rize-Erzurum-GAP-Mardin Sevgi Yolu diye isimlendirilen proje kapsamında 2008 yılında başlayan karayolunda iyileştirmeler çalışması 13 yıldır tamamlanamadı. İyidere sahilden ihtiyaca yeterli olmayan bir gidiş bir geliş olan 35 km lik karayolunu vasıflı yola döndürme projesinde çalışmaların tamamlanmaması yöre insanının tepkisine sebep oluyor.

                             
13 yılda 35 km lik yol tamamlanamadı

     
13 yılda 35 km’lik İyidere-İkizdere güzergâhının halen bitirilemediğinden dert yanan vatandaşlar yolumuzu bir an önce tamamlayın diyor. İyidere-İkizdere arasında yapımı tamamlanan 3.820 metre uzunluğundaki Güneyce Tüneli trafiğe açılmışken bağlantı yolları henüz hizmete girmedi.

   
Ayrıca İkizdere ilce merkezini baypas ederek geçen tünel iki etaptan meydana gelecek. İkizdere-1 Tüneli 3340 metre devamında İkizdere-2 Tüneli 1160 metre olmak üzere toplam 4500 metre uzunluğunda yapılacağı projelendirilerek ihale edilmiş ve delme çalışmasına başlanmıştı. Ödenek olmadığından duran tünel delme çalışmasına ne zaman başlanacak merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi