RİZE'DE İLLER VE DESTİNASYONLAR TANITIM TOPLANTISI

Kültür 24.12.2020 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2080+ kez okundu.
 

RİZE'DE İLLER VE DESTİNASYONLAR TANITIM TOPLANTISI

İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Rize Paydaş Toplantısı Düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı  (TGA)  tarafından Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonuyla  Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Rize Paydaş Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ertan  Türkmen ve Uzman Görkem Makbuloğlu tarafından sunum yapılarak, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyetleri ve  illerimizin turizm potansiyelinin dünyaya aktarılması için destinasyonlarımızın sahip olduğu yaşam tarzı ve sunduğu deneyimi seyahat edenlere aktarımına olanak sağlayan  GoTurkey  platformu hakkında bilgi verildi. Pandemi tedbirleri alınarak düzenlenen toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, Kamu kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve turizm sektör temsilcileri katılarak Rize’de turizm adına faaliyet gösteren paydaşlarla işbirliği modeli geliştirilmesi,  daha etkin ve güçlü bir şekilde ilimizin tanıtımının sağlanması ve  GoRize çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Rize Paydaş Toplantısı Düzenlendi.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı  (TGA)  tarafından Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonuyla  Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Rize Paydaş Toplantısı” düzenlendi.


Toplantıda, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ertan  Türkmen ve Uzman Görkem Makbuloğlu tarafından sunum yapılarak, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyetleri ve  illerimizin turizm potansiyelinin dünyaya aktarılması için destinasyonlarımızın sahip olduğu yaşam tarzı ve sunduğu deneyimi seyahat edenlere aktarımına olanak sağlayan  GoTurkey  platformu hakkında bilgi verildi.


Pandemi tedbirleri alınarak düzenlenen toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, Kamu kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve turizm sektör temsilcileri katılarak Rize’de turizm adına faaliyet gösteren paydaşlarla işbirliği modeli geliştirilmesi,  daha etkin ve güçlü bir şekilde ilimizin tanıtımının sağlanması ve  GoRize çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi