RİZE'DE KAÇAK SİLAH ATÖLYESİ. BARI BU USTALARI DEVLET DEĞERLENDİRSİN

Rize 28.06.2022 - 11:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2571+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAÇAK SİLAH ATÖLYESİ. BARI BU USTALARI DEVLET DEĞERLENDİRSİN

Rize İl J.K.lığınca, Silah İmal ve Ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda, Ardeşen İlçesi Doğanay Köyünde  İ. Ö. ve S.Ö isimli şahısların ev ve eklentilerinde 28.06.2022 günü icra edilen arama neticesinde; -1 Adet Silah Atölyesi -5 Adet Tabanca Gövdesi -5 Adet Tabanca Üst Kapağı -6 Adet Tabanca Namlusu -15 Adet Tabanca Tetik Tertibatı -11Adet Tabanca Horozu -2 Adet Tabanca Yayı -5 Adet Tabanca Pimi -7 Adet 9 mm Fişek silah yapımında kullanılan mengene, torna ve alet edevat ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak gerekli adli işlemlere başlanmış olup, (2) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Rize İl J.K.lığınca, Silah İmal ve Ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda, Ardeşen İlçesi Doğanay Köyünde  İ. Ö. ve S.Ö isimli şahısların ev ve eklentilerinde 28.06.2022 günü icra edilen arama neticesinde;


-1 Adet Silah Atölyesi
-5 Adet Tabanca Gövdesi
-5 Adet Tabanca Üst Kapağı
-6 Adet Tabanca Namlusu
-15 Adet Tabanca Tetik Tertibatı
-11Adet Tabanca Horozu
-2 Adet Tabanca Yayı
-5 Adet Tabanca Pimi
-7 Adet 9 mm Fişek


silah yapımında kullanılan mengene, torna ve alet edevat ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak gerekli adli işlemlere başlanmış olup, (2) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi