RİZE'DE KADIN ÖĞRETMENLERE STRES YÖNETİMİ SEMİNERİ

Eğitim 08.12.2021 - 12:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2922+ kez okundu.
 

RİZE'DE KADIN ÖĞRETMENLERE STRES YÖNETİMİ SEMİNERİ

Kadın öğretmenlere “Stres Yönetimi” semineri   Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kalkandere Kadın Kültür Evi’nin faaliyetleri kapsamında ilçedeki çeşitli okullardaki kadın öğretmenlere “Stres Yönetimi” semineri düzenlendi. Kalkandere Atatürk İlkokulunda ilçedeki okullarda görev yapan kadın öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminer İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Psikolog Güneş Sarımehmet tarafından düzenlendi. Kalkandere Kadın Kültür Evine kısa bir ziyaretten sonra öğretmenlerimizle iş stresi, günlük kısa süreli stres, uzun süreli stres konuları hakkında bilgi aktarımı yapılarak, stresin hayatın ve çalışma şartlarının neticesinde oluştuğunu ve stresle baş ederek daha mutlu ve güler yüzlü olunabileceğini belirtti. Eğitimde, güler yüzlü ve stres kontrolünü yapmayı bilen çalışanların iş arkadaşları ve vatandaşlar ile daha etkili bir iletişim içerisinde olacağını, iletişim kopukluklarının ortadan kalkarak çalışma verimliliğinin artmasının sağlanacağına dikkat çekildi. Eğitim sonunda öğretmenlerimizle gevşeme egzersizi yapılarak stresi yönetme pratiği uygulandı.

Kadın öğretmenlere “Stres Yönetimi” semineri
 

Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kalkandere Kadın Kültür Evi’nin faaliyetleri kapsamında ilçedeki çeşitli okullardaki kadın öğretmenlere “Stres Yönetimi” semineri düzenlendi.


Kalkandere Atatürk İlkokulunda ilçedeki okullarda görev yapan kadın öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminer İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Psikolog Güneş Sarımehmet tarafından düzenlendi.


Kalkandere Kadın Kültür Evine kısa bir ziyaretten sonra öğretmenlerimizle iş stresi, günlük kısa süreli stres, uzun süreli stres konuları hakkında bilgi aktarımı yapılarak, stresin hayatın ve çalışma şartlarının neticesinde oluştuğunu ve stresle baş ederek daha mutlu ve güler yüzlü olunabileceğini belirtti.


Eğitimde, güler yüzlü ve stres kontrolünü yapmayı bilen çalışanların iş arkadaşları ve vatandaşlar ile daha etkili bir iletişim içerisinde olacağını, iletişim kopukluklarının ortadan kalkarak çalışma verimliliğinin artmasının sağlanacağına dikkat çekildi.


Eğitim sonunda öğretmenlerimizle gevşeme egzersizi yapılarak stresi yönetme pratiği uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi